2 senedir kumbaramda para biriktiriyorum. Ve en sonunda bir kez saydığımda 1300 TL gibi bir şey çıkmıştı. 1300 TL'yi neye harcayabilirim veya ne yapabilirim bu kadar parayla? Önerilerinizi bekliyorum. Daha önce hiç bu kadar param olmamıştı. Ya da biraz daha biriktireyim mi?
Biriktir. Altın alabilirsin istersen bir kenarda durur. Yaşın kaç bilmiyorum ama örnek vereyim 13 yaşında olsan 10 sene boyunca biriktirsen(ileride çalışmaya başladığında da koyarsın üstüne) bence güzel bilgisayar ya da motosiklet/araba parası çıkarırsın.
5 TL'den 260 tane tavuk döner yiyebilirsin. Bence 300'e kadar biriktir sonra arkadaşlarınla tavuk döner partisi yap. Bence iyi bir fırsat bunu değerlendir.
Enflasyonu olan para olduğu gibi kenara konulmamalı. Çok büyük bir hata yapmışsın. Döviz düşecek mi çıkacak mı belli değil. En mantıklı seçenek vadeli hesaba yatırmak olacaktır.
5 TL'den 260 tane tavuk döner yiyebilirsin. Bence 300'e kadar biriktir sonra arkadaşlarınla tavuk döner partisi yap. Bence iyi bir fırsat bunu değerlendir.