1300 TL İşlemci, anakart, RAM önerisi

Capture.JPG

Bu 3'lü sizi çok mutlu eder :D
(1350 TL olsa da)

Bugüne kadar hep amd kullandımda ondan artık intel kullanmak istiyorum. İ5 640 oyunlarda sıkıntı çıkarırmı
Hocam yapmayın sakın büyük hataya düşüyorsunuz. Daha önce ben de AMD sistem kullandım hem de çok ve hepsinden de nefret ettim ama Ryzen öyle değil. 900 TL değerindeki işlemciyle İ7 7700 performansını geçiyorsunuz o derce başarılı.

Hocam yapmayın sakın büyük hataya düşüyorsunuz. Daha önce ben de AMD sistem kullandım hem de çok ve hepsinden de nefret ettim ama Ryzen öyle değil. 900 TL değerindeki işlemciyle İ7 7700 performansını geçiyorsunuz o derce başarılı.
Şu anda kullandığım işlemci fx 6100 olduğundan bazı oyunlarda düşük fps alıyorum ekran kartım r9 270 tam gücünü gösteremiyor ayrıca i5 6400 vs ryzen 5 1400 videosunu izledimde 3-4 fps daha fazla veriyor i5. Testin linkide bu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Emin olamadım pişman olurmuyum acaba çünkü h1z1 gibi oyunlarda işlemcim yüzünden şehir içlerinde fps 40-45 e düşüyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı