1300 TL kablosuz mouse önerisi

Nebula123

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar, Temu aracılığıyla Ajazz AJ159 Pro almıştım fakat dongle ile kullanırken takılma sorunları yaşadığım için iade etmeye karar verdim. Sizce bu mouse yerine başka ne alınabilir bu bütçede? Kablolu bağlantıda sorun yok fakat kablosuz bir mouse istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz iş yapanlar genelde çinden toplu ürün alıp üzerine markalarını basıyorlar. Bu tip ürünleri almanızı tavsiye etmiyorum. Dropshipping'in bir farklı versiyonu.

Bu tarz iş yapanlar genelde çinden toplu ürün alıp üzerine markalarını basıyorlar. Bu tip ürünleri almanızı tavsiye etmiyorum. Dropshipping'in bir farklı versiyonu.

Siz bilirsiniz. Aynı ürünü daha ucuza aliexpress, alibaba, temu gibi sitelerde bulabilirsiniz. Sadece başka marka farkıyla.

Mesela bu tip kullanıcı avcısı sitelerden en ünlüsü ColourPop Cosmetics 'dur. Çinden sadece kaliteli ürünleri alıp üzerine kendi markalarını basarlar.

Ben de bu işin içindeyim. Amazon FBA ile çinden alıp üzerine marka bastırdığım ürünleri satacağım. Ben sizin iyiliğiniz için diyorum; bu tip yerler sadece paranızı daha fazla harcamanıza sebep olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı