1300 TL klavye önerisi

Bütçe
1300 TL

Domuz

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B550M-DS3H
Amd Ryzen 5 5600
Asus GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB
XPG Gammix D35 (2x8) 3200MHz CL16
Kingston NV2 1TB
Meslek
Öğrenci
Hocam bütçe 1300 TL şu anda.
HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bu iki klavye arasında kalmış durumdayım daha farklı modeller de düşünebilirim.
Önceliklerim olarak:
1: Blue Switch gibi aşırı ses çıkaran klavyelerden olmaması.
2: Yan taraftaki NumLock tuşlarına sahip olması ve kısayolara sahip olması.
3: Gamepower olmaması.
Denilebilir. Bu seçeneklerden daha iyisini bilmiyorsanız sizin tercih edeceğinizi söylerseniz sevinirim.

Hiçbiri, membran şartsa alloy Core alınabilir. Ama ben bu bütçede mekanik öneririm.
https://www.hepsiburada.com/hp-omen-encoder-kablolu-klavye-6yw75aa-pm-HB00000U2D9M brown Switch aklınızda bulunsun.

Membran şart değil fakat bu fiyata aşırı kaliteli 6 ay sonra tuşlarından yay sesi gelmeyeceğini bildiğim bir mekanik klavye varsa alabilirim şahsen şuan rampagenin 200 liralık membran klavyesini kullanıyorum hala sorunsuz çalışıyor o yüzden membrana daha yakınım şuan

Membran şart değil fakat bu fiyata aşırı kaliteli 6 ay sonra tuşlarından yay sesi gelmeyeceğini bildiğim bir mekanik klavye varsa alabilirim.

Belki HP Omen ufak bir yay sesi yapabilir. Bende yay sesli K552 var hiç varlığını hissetmiyorum açıkçası.

Membran şart değil fakat bu fiyata aşırı kaliteli 6 ay sonra tuşlarından yay sesi gelmeyeceğini bildiğim bir mekanik klavye varsa alabilirim şahsen şu an Rampage'nin 200 liralık membran klavyesini kullanıyorum hala sorunsuz çalışıyor o yüzden membrana daha yakınım şu an.

Mekanik klavyeler membran klavyelerden daha uzun ömürlüdür.

Merhaba, sana önerebileceğim kalavye var hem mekanik hem de F/P tek sıkıntısı ise RGB olmamaı onun dışında tercihine göre farklı renkte Switch var GamePower Overlord 60M Mekanik Mavi Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili - incehesap.com

Hocam bütçe 1300 TL şu anda.
HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bu iki klavye arasında kalmış durumdayım daha farklı modeller de düşünebilirim.
Önceliklerim olarak:
1: Blue Switch gibi aşırı ses çıkaran klavyelerden olmaması.
2: Yan taraftaki NumLock tuşlarına sahip olması ve kısayolara sahip olması.
3: Gamepower olmaması.
Denilebilir. Bu seçeneklerden daha iyisini bilmiyorsanız sizin tercih edeceğinizi söylerseniz sevinirim.

Bu var eski bir markadır sağlam yani.

Bu var eski bir markadır sağlam yani.
maus markam bu benim 7.sınıfta 280 liraya şuanki mausumu aldıydım aradan 5 yıl geçti hala sapasağlam tek sıkıntısı yazılımı (detaylı) kullanımı için ekstra 10 dolar istemesi (mesela dpı ayarı yapabiliyorum ama makro kullanamıyorum) klavyeye tuş atamasındada geçerli bu kötü uygulama ama yinede düşünebiliceğim bir marka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı