1300 TL klavye önerisi

Gamepower, oyun ve teknoloji ürünleri sunan bir şirkettir ve Türkiye merkezli bir firmadır. Türkiye'de video oyunları, oyun donanımları ve ilgili ürünler konusunda çeşitli hizmetler sunar. Oyun endüstrisi ve teknoloji alanında önemli bir oyuncu olarak tanınmaktadır.
ChatGPT ise bunu söylüyor firmanın üretiminin çinde yapıldığını zaten söyledim neyini anlamıyorsunuz?

Bunu dedim.😉
1726394793775.png

Hala anlamıyorsunuz sanırım. Türkiye'de dağıtım yapan bir şirket var evet zaten ülkemize girmesi için olması lazım.
1726394864874.png

Eki Görüntüle 2310983
Hala anlamıyorsunuz sanırım. Türkiye'de dağıtım yapan bir şirket var evet zaten ülkemize girmesi için olması lazım.
Eki Görüntüle 2310984

Çin'de üretim yaptığını söyledim cümlesinin nesini anlamıyorsunuzda 3 kere söylettirdiniz.

Türkiye menşeili marka diyorsunuz, bilmediğinizin en büyük kanıtı?
O araştırmayı ChatGPT üzerinden yaptım. Sizin önerdiklerinizden 10 kat daha iyi olan bir klavyeyi hala kötülüyorsunuz.

Çin'de üretim yaptığını söyledim cümlesinin nesini anlamıyorsunuzda 3 kere söylettirdiniz.

O araştırmayı ChatGPT üzerinden yaptım. Sizin önerdiklerinizden 10 kat daha iyi olan bir klavyeyi hala kötülüyorsunuz.
Kendinizi daha ne kadar batıracaksınız merak ediyorum. Kanıtlarla geliyorum hala savunuyorsunuz :D

Outume switch kullanan ve hot-swap olmayan klavyeyi inatla savunan kişiye ne denir? Cahil. Gamepower klavyeler sadece ülkemizde bilinen yurt dışında bilinmeyen sırf ülkemizde ışıklı mışıklı diye satılan bir üründür, kalite olarak Çin'den gelen E Yooso gibi klavye markalarından 10 kat daha kalitesizdir. Hot-swap olan ürünleri de pahalı onun yerine mis gibi klavyeler var.

Uzun süredir kullanıyorum, tavsiye ederim. Aydınlatması tek renk yalnız, bilginiz olsun. İncelemesini de yapmıştım.
@N1cht hocamın attığı K617 modelini de tavsiye ederim, gayet kalitelidir.

Sağ olun öneriler için Z11'den geçilecek klavyeler yok sanırım bu bütçede konuyu biraz da meraktan açmıştım acaba hala connect Game'deki klavyeler gibi uyguna klavye var mı diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı