N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.845 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #31 Bedirhn93 dedi: Sağ olun öneriler için Z11'den geçilecek klavyeler yok sanırım bu bütçede konuyu biraz da meraktan açmıştım acaba hala connect Game'deki klavyeler gibi uyguna klavye var mı diye. Genişletmek için tıkla... Eğer bütçe varsa yurtdışından switch alınabilir. @belirsizz hocam öyle yapmıştı.
Bedirhn93 dedi: Sağ olun öneriler için Z11'den geçilecek klavyeler yok sanırım bu bütçede konuyu biraz da meraktan açmıştım acaba hala connect Game'deki klavyeler gibi uyguna klavye var mı diye. Genişletmek için tıkla... Eğer bütçe varsa yurtdışından switch alınabilir. @belirsizz hocam öyle yapmıştı.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #32 N1cht dedi: Eğer bütçe varsa yurt dışından switch alınabilir. @belirsizz hocam öyle yapmıştı. Genişletmek için tıkla... Hafif yay sesi dışında pek sorunum yok swtichlerle.
N1cht dedi: Eğer bütçe varsa yurt dışından switch alınabilir. @belirsizz hocam öyle yapmıştı. Genişletmek için tıkla... Hafif yay sesi dışında pek sorunum yok swtichlerle.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 15 Eylül 2024 #33 Bedirhn93 dedi: Hafif yay sesi dışında pek sorunum yok swtichlerle. Genişletmek için tıkla... Switch değiştir ve yoluna devam et bence.
Bedirhn93 dedi: Hafif yay sesi dışında pek sorunum yok swtichlerle. Genişletmek için tıkla... Switch değiştir ve yoluna devam et bence.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #34 belirsizz dedi: Switch değiştir ve yoluna devam et bence. Genişletmek için tıkla... Öneriniz var mı hocam?
belirsizz dedi: Switch değiştir ve yoluna devam et bence. Genişletmek için tıkla... Öneriniz var mı hocam?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 15 Eylül 2024 #35 Bedirhn93 dedi: Öneriniz var mı hocam? Genişletmek için tıkla... GGBOY Kang Beyaz V3 Anahtarları Mekanik Klavye DoÄrusal Anahtar 3 Pin Ãzel Kiraz RGB SMD Oyun Uyumlu Hot Swap MX Anahtarı - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Switch değişimine ek olarak klavyenin kutusundan çıkan koruma kılıfı ile foam+ maskeleme bandı ile tape yaparsan daha güzel olur.
Bedirhn93 dedi: Öneriniz var mı hocam? Genişletmek için tıkla... GGBOY Kang Beyaz V3 Anahtarları Mekanik Klavye DoÄrusal Anahtar 3 Pin Ãzel Kiraz RGB SMD Oyun Uyumlu Hot Swap MX Anahtarı - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Switch değişimine ek olarak klavyenin kutusundan çıkan koruma kılıfı ile foam+ maskeleme bandı ile tape yaparsan daha güzel olur.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #36 belirsizz dedi: GGBOY Kang Beyaz V3 Anahtarları Mekanik Klavye DoÄrusal Anahtar 3 Pin Ãzel Kiraz RGB SMD Oyun Uyumlu Hot Swap MX Anahtarı - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Switch değişimine ek olarak klavyenin kutusundan çıkan koruma kılıfı ile foam+ maskeleme bandı ile tape yaparsan daha güzel olur. Genişletmek için tıkla... Koruma kılıfı ne hocam tam olarak switch değiştirme aparatları ve switch dışında başka bir şey çıkmadı hocam kutudan.
belirsizz dedi: GGBOY Kang Beyaz V3 Anahtarları Mekanik Klavye DoÄrusal Anahtar 3 Pin Ãzel Kiraz RGB SMD Oyun Uyumlu Hot Swap MX Anahtarı - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Switch değişimine ek olarak klavyenin kutusundan çıkan koruma kılıfı ile foam+ maskeleme bandı ile tape yaparsan daha güzel olur. Genişletmek için tıkla... Koruma kılıfı ne hocam tam olarak switch değiştirme aparatları ve switch dışında başka bir şey çıkmadı hocam kutudan.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 15 Eylül 2024 #37 Bedirhn93 dedi: Koruma kılıfı ne hocam tam olarak switch değiştirme aparatları ve switch dışında başka bir şey çıkmadı hocam kutudan. Genişletmek için tıkla... Klavyenin sarılı geldiği şey. Bu arada switchleri çıkarmak için yanında gelen çıkarıcı yaramıyor. Keycaps ve keycaps çıkarıcı çıkmadı mı?
Bedirhn93 dedi: Koruma kılıfı ne hocam tam olarak switch değiştirme aparatları ve switch dışında başka bir şey çıkmadı hocam kutudan. Genişletmek için tıkla... Klavyenin sarılı geldiği şey. Bu arada switchleri çıkarmak için yanında gelen çıkarıcı yaramıyor. Keycaps ve keycaps çıkarıcı çıkmadı mı?
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.845 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #38 belirsizz dedi: Klavyenin sarılı geldiği şey. Bu arada switchleri çıkarmak için yanında gelen çıkarıcı yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Drinkeyler çıkıyor aslında. Yan tarafında dişleri var onlara bastırmak gerekiyor.
belirsizz dedi: Klavyenin sarılı geldiği şey. Bu arada switchleri çıkarmak için yanında gelen çıkarıcı yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Drinkeyler çıkıyor aslında. Yan tarafında dişleri var onlara bastırmak gerekiyor.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 15 Eylül 2024 #39 N1cht dedi: Drinkeyler çıkıyor aslında. Yan tarafında dişleri var onlara bastırmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kırarak çıkarttım hepsini hatta en sonuncuyu yanlışlıkla ortadan ikiye böldüm ve sıkışık kaldı.
N1cht dedi: Drinkeyler çıkıyor aslında. Yan tarafında dişleri var onlara bastırmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kırarak çıkarttım hepsini hatta en sonuncuyu yanlışlıkla ortadan ikiye böldüm ve sıkışık kaldı.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #40 belirsizz dedi: Klavyenin sarılı geldiği şey. Bu arada switchleri çıkarmak için yanında gelen çıkarıcı yaramıyor. Keycaps ve keycaps çıkarıcı çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... Geldi hocam klavyeden bahsediyordum zaten.
belirsizz dedi: Klavyenin sarılı geldiği şey. Bu arada switchleri çıkarmak için yanında gelen çıkarıcı yaramıyor. Keycaps ve keycaps çıkarıcı çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... Geldi hocam klavyeden bahsediyordum zaten.