1300 TL klavye önerisi

Bütçe
1300
MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) İyzico ve Parolapara ile daha ucuza alabilirsin.

Bu fiyata alınmaz. Çok daha iyi ürünler var. Mesela ace 60 Pro.

Özellikle manyetik istemeyen birine manyetik önermek iyi olmaz, Parolapara cashbackı ile R75 daha iyi bir seçenek olacaktır. Manyetik switchler hala mekanikler kadar iyi bir hissiyat vermiyor, seven de var tabii ki fakat sevmeyen çok.
@Furklvz

Özellikle manyetik istemeyen birine manyetik önermek iyi olmaz, Parolapara cashbackı ile R75 daha iyi bir seçenek olacaktır. Manyetik switchler hala mekanikler kadar iyi bir hissiyat vermiyor, seven de var tabii ki fakat sevmeyen çok.
@Furklvz

Aynı zamanda R75'te tercih edilebilir, manyetik istemediğini belirttiği mesajı ben pek göremedim hocam.

@Furklvz

Öneriniz güzel hocam ama manyetik switch istemediğini nereden biliyorsunuz? Yanlış anlamayın lütfen konuyu açan arkadaş için soruyorum.

Öneriniz güzel hocam ama manyetik switch istemediğini nereden biliyorsunuz? Yanlış anlamayın lütfen konuyu açan arkadaş için soruyorum.

Özellikle manyetik istiyorum diye belirtmemiş, mekanik üzerinden ilerlemiş. Hissiyat daha iyi olduğu için mekanik öneriyorum şahsen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı