1300 TL kol önerisi

1300₺'ye bilgisayar kullanabileceğim kablosuz kol önerilerinizi bekliyorum. https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-logitech-f710-kablosuz-pc-fiyati,421564.html ben bunu bulabildim fakat pek bilgim yok performansı hakkında.
Rivayetlere göre F710 Osmanlı'nın yıkılışına şahit olmuştur.

Yurt dışı ürün öneren arkadaşlar olacaktır ben yurt içi için yorum yapacağım üzerine biraz daha koy MSI GC30 V2 al hayatının en iyi kararını ver.

Rivayetlere göre F710 Osmanlı'nın yıkılışına şahit olmuştur.

Yurt dışı ürün öneren arkadaşlar olacaktır ben yurt içi için yorum yapacağım üzerine biraz daha koy MSI GC30 V2 al hayatının en iyi kararını ver.
Maalesef hocam bütçeyi çok aşıyor bir adet xbox 9.nesil aldım şu an kalan bütçe 1300₺ maksimum .

10 yıl F710 kullanmış biri olarak asla önermiyorum.
Peki var mıdır öneriniz hocam ?

https://www.hepsiburada.com/techstorm-exotic-t28-pro-kablosuz-gamepad-pm-HBC00002542RN şöyle bir şey buldum bir de markaya dair hiç fikrim yok.

Eklemeyi unuttuğum bir şey var bir de joystick eski stil olmalı yani aşağıda olmalı solda ki joystick.

Kanka ben bütçeni arttırıp Xbox almanı öneririm almışken kaliteli ömürlük garantili bir şey al 2700 TL civarında Amazon'da Amazon dışı bir yerden alma garantili satmıyolar bende daha yeni aldım mis gibi kol.
9.nesil aldım amazondan zaten ama 2.kola max bütçe şu an bu maalesef.

Alınmaz hocam.

2. kol Rampage tercih edebilirsin onu da kullanmıştım bir sorununu görmedim en azından biraz daha güncel.
Xbox 2025 yılında pil kullanıyor.
Rampage kaliteli bir marka değil. Ben onun joystickini ilk gördüğümde el yapımı bir şey sanmıştım.

Bütçeni 300 lira daha arttır git wratih e-Sports sitesinden fantech shooter 3 al. Kimse nasıl önermemiş kimse mi gamepad dünyasını modellerini bilimyor çıldırdım yorumları okurken :D 2 bin lira bütçe önerisinde genelde fantech shooter 3 öneriyoruz biz ama 1600 liraya çık hemen kap derim. Daha iyi alabileceğin hatta bunun yarısı kadar bile performansı olabilecek ergonomisi olabilecek başka model yok. Dediğim site güvenilir Türkiye'de bu ürünü ve tarzlarını satan tek site fiyatı da uygun. Hemen kap.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı