SiyahiBeyfendi
Hectopat
Shooter 3'ü bırakın fantechi ilk defa duydum.Bütçeni 300 lira daha arttır git wratih e-sports sitesinden fantech shooter 3 al. Kimse nasıl önermemiş kimse mi gamepad dünyasını modellerini bilimyor çıldırdım yorumları okurken2 bin lira bütçe önerisinde genelde fantech shooter 3 öneriyoruz biz ama 1600 liraya çık hemen kap derim. Daha iyi alabileceğin hatta bunun yarısı kadar bile performansı olabilecek ergonomisi olabilecek başka model yok. Dediğim site güvenilir Türkiye'de bu ürünü ve tarzlarını satan tek site fiyatı da uygun. Hemen kap.
![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
İnternette kolun iyi olduğunu ama Xbox'a rakip olacak kadar iyi olmadığını yazmışlar fakat arada 1000TL'lik bir fark var. Kolu daha önce hiç duymadım kaliteliyse alınabilir.