1300 TL kol önerisi

Bütçeni 300 lira daha arttır git wratih e-sports sitesinden fantech shooter 3 al. Kimse nasıl önermemiş kimse mi gamepad dünyasını modellerini bilimyor çıldırdım yorumları okurken :D 2 bin lira bütçe önerisinde genelde fantech shooter 3 öneriyoruz biz ama 1600 liraya çık hemen kap derim. Daha iyi alabileceğin hatta bunun yarısı kadar bile performansı olabilecek ergonomisi olabilecek başka model yok. Dediğim site güvenilir Türkiye'de bu ürünü ve tarzlarını satan tek site fiyatı da uygun. Hemen kap.
Shooter 3'ü bırakın fantechi ilk defa duydum.

İnternette kolun iyi olduğunu ama Xbox'a rakip olacak kadar iyi olmadığını yazmışlar fakat arada 1000TL'lik bir fark var. Kolu daha önce hiç duymadım kaliteliyse alınabilir.

Benim kol mevzusuna dair hiç bilgim yok açıkçası şu an bloody gpw70 ve shooter 3 bu kolları listeye aldım logitech ve xbox dışında bildiğim marka yok var mıdır peki başka öneri yapacak?

xbox kolu aldım da gerçekten pil ile çalışıyor olması rahatsız etti şöyle şarjlı marjlı olsaymış keşke.

Bunu al.

Bunu al.
Bu firmayı zamanında sormuştum herkes ürünlerinin arkasında durmayan bir firma vs demişti hocam. Doğruluğu nedir ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı