1300 TL M.2 NVMe SSD önerisi

Bütçe
1300

anthonysoprano

Hectopat
Merhabalar, bugün sizden M.2 NVMe 1TB SSD önerisi isteyeceğim. Bütçem 1300TL. Sistemimi 450 GB SATA SSD'ye kurduğum için bunu sadece depolama için kullanacağım. Tavsiye, öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
PNY CS3030 öneririm. Crucial P5, 970 EVO seviyesinde bir model.

Sadece depolama içinse şu modelin indirimi beklenebilir;
Tabii CS2130 işletim sistemi kurulmasına pek uygun değil, bilginize. İleride SSD'ye işletim sistemi kurmak gibi bir düşünceniz varsa CS3030 almanızı tavsiye ederim.

PNY CS3030 öneririm. Crucial p5, 970 EVO seviyesinde bir model.

Sadece depolama içinse şu modelin indirimi beklenebilir;
Tabii CS2130 işletim sistemi kurulmasına pek uygun değil, bilginize. İleride SSD'ye işletim sistemi kurmak gibi bir düşünceniz varsa CS3030 almanızı tavsiye ederim.

Hocam şu an sistem kurmayacağım ama ileride olabilir bu yüzden CS3030'u mu önerirsiniz?

Hocam şu an sistem kurmayacağım ama ileride olabilir bu yüzden CS3030'u mu önerirsiniz?
Evet, bu durumda CS3030 almanız daha mantıklı. Ayrıca SSD'yi aldığınızda Windows'u CS3030'a kurmanızı öneririm, SATA SSD'yi ana disk, NVMe SSD'yi de depolama için kullanmak pek mantıklı değil.

Evet, bu durumda CS3030 almanız daha mantıklı. Ayrıca SSD'yi aldığınızda Windows'u CS3030'a kurmanızı öneririm, SATA SSD'yi ana disk, NVMe SSD'yi de depolama için kullanmak pek mantıklı değil.

Şu anki SATA SSD 450 GB dosyalarım sığmıyor bu yüzden yazmıştım bunu ancak ne yapmalıyım sizce?
Sanırım işletim sistemi+ depolama olarak kullanmaktan başka çarem yok çünkü SATA'yı sistem için kullanmayacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı