1300 TL Monitör Önerisi

CanBomonti

Megapat
Daha fazla  
Burada daha önce açmıştım benzer konular ancak o dönem maddi durum el vermemişti. Şimdi ise paramı ayarladım 1300 TL üstüne çıkma şansım yok maalesef, umarım yeterli olacaktır isteklerime. 1Ms 144 Hz monitör istiyorum ama sanırım paneli falan da önemliymiş. Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, burada seçtiğimiz bir monitörü maksimum 10 gün içinde alacağım. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

Sistem;
  • 1060 6GB ekran kartı
  • Ryzen 1600 işlemci
  • 250 GB M2 SSD
  • 1 TB Harddisk
  • Gigabyte Ab-350M Anakart
  • 16 GB 3000 MHz RAM

Sadece 100 TL bütçenizi artırıp bu modeli alın:
1000-1300 TL arasında alacağınız monitörler panel olarak iyi değil ve bayağı eski modeller. Bu model hem VA panel, hem de Quantum Dot, Freesync, Curved gibi özellikler içerdiği için bu bütçelerde rakipsiz diyebilirim.

Yoksa aşağıdaki gibi bomboş, TN panel, yıllanmış ve birçok iyi alternatifi çıkmış monitör alırsınız.

Sadece 100 TL bütçenizi artırıp bu modeli alın:
1000-1300 TL arasında alacağınız monitörler panel olarak iyi değil ve bayağı eski modeller. Bu model hem VA panel, hem de Quantum Dot, Freesync, Curved gibi özellikler içerdiği için bu bütçelerde rakipsiz diyebilirim.

Yoksa aşağıdaki gibi bomboş, TN panel, yıllanmış ve birçok iyi alternatifi çıkmış monitör alırsınız.
Kusura bakmayın cevap yazamadım 8-10 Mart arası param elime geçince alacağım direkt monitör. Peki bu önerdiğiniz site güvenilir mi? Paramı 1300 üstüne çıkınca pişman etmez değil mi beni site? Ya da daha ucuza bulma şansımız yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
En ucuz burada buldum. Site güvenilirdir, daha önce defalarca kez alışveriş yaptım ben de. Gene de alternatif sitelere siz bi' arama yapabilirsiniz
Peki bu kalitede önerebileceğiniz başka monitörler var mı? Tek seçenek olunca stok bittiğinde yapacak bir şeyim kalmıyor doğal olarak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı