ömür kartal Kilopat Katılım 8 Kasım 2013 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2013 #1 Selam Recep Bey. Benim 1300 tl bütçem var. Bununla oyun için pc toplamak istiyorum ama bu konuda fazla tecrübem yok. Laptop kullanıyorum bana sistem hakkında ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler.
Selam Recep Bey. Benim 1300 tl bütçem var. Bununla oyun için pc toplamak istiyorum ama bu konuda fazla tecrübem yok. Laptop kullanıyorum bana sistem hakkında ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Kasım 2013 #2 Bu rehberle bütçenize uygun sistemi toplayabilirsiniz: Sistem Önerileri - Kasım 2013 | Technopat
ömür kartal Kilopat Katılım 8 Kasım 2013 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2013 #3 Peki amd tabanlı mı yoksa intel tabanlı olanını mı seçmeliyim ileriye dönük olarak ? - - - Güncellendi - - - Recep hocam msi gtx 650 ekran kartı vatanda stokta yokmuş onun mudaili başka kart ne tavsiye edersiniz?
Peki amd tabanlı mı yoksa intel tabanlı olanını mı seçmeliyim ileriye dönük olarak ? - - - Güncellendi - - - Recep hocam msi gtx 650 ekran kartı vatanda stokta yokmuş onun mudaili başka kart ne tavsiye edersiniz?
kLkN7 Hectopat Katılım 27 Ekim 2013 Mesajlar 205 Yer Adana 9 Kasım 2013 #4 Ömür Kartal dedi: Peki amd tabanlimi yoksa intel tabanlı olanını mi secmeliyim ileriye dönük olarak - - - Güncellendi - - - Recep hocam msi gtx 650 ekran kartı vatanda stokta yokmuş onun mudaili başka kart ne tavsiye edersiniz Genişletmek için tıkla... AMD tabanlı yapmanızı tavsiye ederim. GTX 650 yerine ise, HD 7770 olabilir, bir seviye üstü HD 7790 düşünebilirsiniz.
Ömür Kartal dedi: Peki amd tabanlimi yoksa intel tabanlı olanını mi secmeliyim ileriye dönük olarak - - - Güncellendi - - - Recep hocam msi gtx 650 ekran kartı vatanda stokta yokmuş onun mudaili başka kart ne tavsiye edersiniz Genişletmek için tıkla... AMD tabanlı yapmanızı tavsiye ederim. GTX 650 yerine ise, HD 7770 olabilir, bir seviye üstü HD 7790 düşünebilirsiniz.
ömür kartal Kilopat Katılım 8 Kasım 2013 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2013 #5 Teşekkür ederim peki neden amd ?
kLkN7 Hectopat Katılım 27 Ekim 2013 Mesajlar 205 Yer Adana 9 Kasım 2013 #6 Ömür Kartal dedi: Tskr ederim peki neden amd Genişletmek için tıkla... Giriş seviyesi sistemlerde F/P açısından AMD tercih edilir genellikle.
Ömür Kartal dedi: Tskr ederim peki neden amd Genişletmek için tıkla... Giriş seviyesi sistemlerde F/P açısından AMD tercih edilir genellikle.