1300 TL PSU'lu kasa önerisi

Soğutma açısından Aerocool Airhawk şuan en iyilerinden ama malzeme kalitesini pek beğenmiyorlar.
Ben de araştırmalarım sonucu öyle olduğunu düşünüyorum ama dediğin gibi malzeme kalitesi sorun olur mu diye düşünüyorum. Mb511 ile arasında soğutma olarak çok fark var mıdır acaba. Hava akışı benim için çok önemli çünkü. Mb511 soğutma olarak tatmin eder mı acaba
 
Ben de araştırmalarım sonucu öyle olduğunu düşünüyorum ama dediğin gibi malzeme kalitesi sorun olur mu diye düşünüyorum. MB511 ile arasında soğutma olarak çok fark var mıdır acaba. Hava akışı benim için çok önemli çünkü. MB511 soğutma olarak tatmin eder mı acaba?

Büyük bir fark olacağını sanmıyorum çünkü kasalar birbirine benziyor(ön panelin mesh olması).
 
THERMALTAKE Versa J24 RGB 650W 80+ Tempered Glass Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA alternatif önereyim bende. Eğer bunu almam diyorsanız MB511 alabilirsiniz ama bence aralarında pek fark yok bu kasayla. İsterseniz COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA veya CORSAIR iCUE 220T RGB Airflow Tempered Glass USB 3.0 Siyah Mid Tower Kasa | ITOPYA yanında COOLER MASTER MWE WHITE 650W 80+ 120mm Fanlı PSU | ITOPYA tercih edebilirsiniz. Benim önerim kesinlikle Corsair veya TD500 kasasıyla önerdiğim PSU'yu almanız. Bence TD500 hem estetik hem kullanışlılık açısından MB511'den biraz daha iyi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa:

PSU:
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı