Merhaba arkadaşlar. 2x8 Crucial Ballistix RAM'lerimden bir tanesi çalışmıyor. Ve işlemcimin ekran kartımı beslemediğini fark ettim.
Tekrardan 2x8 olarak yeni RAM almak istiyorum. Öneriniz nedir? 3000-3200 MHz.
Anakartım BIOSTAR B450M-H.
Anakartın sitesinde desteklediği RAM'ler bu şekilde gösteriyor bu RAM'lerden mi almak zorundayım? Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers
Merhaba arkadaşlar. 2x8 Crucial Ballistix RAM'lerimden bir tanesi çalışmıyor. Ve işlemcimin ekran kartımı beslemediğini fark ettim.
Tekrardan 2x8 olarak yeni RAM almak istiyorum. Öneriniz nedir? 3000-3200 MHz.
Anakartım BIOSTAR B450M-H.
Anakartın sitesinde desteklediği RAM'ler bu şekilde gösteriyor bu RAM'lerden mi almak zorundayım? Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers
Ben marka tutmam hocam modelin özelliklerine daha çok dikkat ediyorum öneri yaparken
Siz Corsair tercih edebilirsiniz size kalmış CL 16 ve 3600 MHz veren en uygun RAM benim attığım RAM arkadaşın bütçesi ile daha iyisini almak varken cl 18 değerli bir ram alması kötü olur gibime geliyor.
Marka fanatikliğinden ziyade ben bu dönemde cepteki paranın fanatikliğinin yapılmasını daha doğru buluyorum. Fiyat performans açısından bu üç RAM bellek benim nezdimde daha başarılılar.