1300 TL RAM Önerisi

Bütçe
1300

cemalyzr

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
Biostar B450M-H
İşlemci
AMD Ryzen 5 1600AF
Merhaba arkadaşlar. 2x8 Crucial Ballistix RAM'lerimden bir tanesi çalışmıyor. Ve işlemcimin ekran kartımı beslemediğini fark ettim.
Tekrardan 2x8 olarak yeni RAM almak istiyorum. Öneriniz nedir? 3000-3200 MHz.
Anakartım BIOSTAR B450M-H.
Anakartın sitesinde desteklediği RAM'ler bu şekilde gösteriyor bu RAM'lerden mi almak zorundayım?
Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers

Bundan al hocam hem 3600 MHz hem de CL16.
Sizin anakart 3200 MHz'ye kadar destekliyormuş ama bunu da elle 3200 ayarlayabilirsiniz.

Anakartın sitesinde desteklediği RAM'ler bu şekilde gösteriyor bu RAM'lerden mi almak zorundayım?

Hayır değilsiniz.

Bundan al hocam hem 3600 MHz hem de CL16.
Sizin anakart 3200 MHz'ye kadar destekliyormuş ama bunu da elle 3200 ayarlayabilirsiniz.

Hayır değilsiniz.

G.Skill bana kalırsa çöp git Corsair Vengeance al daha iyi 2x8 3200MHz RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam etme koskoca G.Skill'i hiç ettin iki dakikada :)

E ama Corsair'de onun kadar iyi bir markadır :D Tamam abarttım biraz o kadar da kötü degil zaten ama Corsair ama daha üstte.

Sana kalmasın ya...

O kadar uzuldum ki bilemezsin.

Merhaba arkadaşlar. 2x8 Crucial Ballistix RAM'lerimden bir tanesi çalışmıyor. Ve işlemcimin ekran kartımı beslemediğini fark ettim.
Tekrardan 2x8 olarak yeni RAM almak istiyorum. Öneriniz nedir? 3000-3200 MHz.
Anakartım BIOSTAR B450M-H.
Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers

He bir de işlemciyi 3600, 3500X yaparsan daha iyi olur 1600 AF biraz B450'ye az kalmıs.

Son düzenleyen: Moderatör:
E ama Corsair da onun kadar iyi bir markadır :D tamam abarttım biraz o kadar da kötü degil zaten de Corsair ama daha üstte.

Ben marka tutmam hocam modelin özelliklerine daha çok dikkat ediyorum öneri yaparken

Siz Corsair tercih edebilirsiniz size kalmış CL 16 ve 3600 MHz veren en uygun RAM benim attığım RAM arkadaşın bütçesi ile daha iyisini almak varken cl 18 değerli bir ram alması kötü olur gibime geliyor.

Son düzenleme:
E ama Corsair'de onun kadar iyi bir markadır :D Tamam abarttım biraz o kadar da kötü degil zaten ama Corsair ama daha üstte.

O kadar uzuldum ki bilemezsin.

He bir de işlemciyi 3600, 3500X yaparsan daha iyi olur 1600 AF biraz B450'ye az kalmıs.
Gskill'e çöp diyenle tartışmayacağım 👍hayatinda hiç tridentz görmedin galiba :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı