Bu bütçe ile şu an mekanik klavye alınmasını tavsiye etmiyorum. Mekanik haricinde alternatif klavyeler önerilebilir. İlla mekanik olacak ise bütçeyi zorlamanız lazim. Şu an bu fiyatlara kalitesiz işler çıkar. Eğer bir tane önereceksem bütçeyi biraz zorlayıp bu attığıma göz atabilirsiniz. İyi bir klavye demiyorum ama bütçeye uygun.
En ucuz HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.706,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu bütçe ile şu an mekanik klavye alınmasını tavsiye etmiyorum. Mekanik haricinde alternatif klavyeler önerilebilir. İlla mekanik olacak ise bütçeyi zorlamanız lazim. Şu an bu fiyatlara kalitesiz işler çıkar.
CH-910D029-TR K60 Red Pro Kablolu Klavye Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
İnca marka klavyeler genelde dandik oluyor. Benim 2 ay dayanmıştı 444 modeli. 448 daha dandik diye duydum. İyi kullanmışsınız. Omen tam olarak ne kadar kullanılır bilmiyorum. Klavyeyi çok fazla kullanmadım genelde boşta bekledi. Ama bozulmadı. Dokununca falan kaliteli olduğunu anlıyorsunuz zaten. 3 yıl inca götürdü desek bu da 6-7 sene götürür yaptığınız işlemlere göre.