1300 TL Red Switch mekanik klavye önerisi

Merax

Picopat
Katılım
12 Temmuz 2023
Mesajlar
250
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, az sesle çalışmasını istediğim için red Switch istiyorum. 1300 TL arası uygundur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, az sesle çalışmasını istediğim için red Switch istiyorum. 1300 TL arası uygundur.

Bu bütçe ile şu an mekanik klavye alınmasını tavsiye etmiyorum. Mekanik haricinde alternatif klavyeler önerilebilir. İlla mekanik olacak ise bütçeyi zorlamanız lazim. Şu an bu fiyatlara kalitesiz işler çıkar. Eğer bir tane önereceksem bütçeyi biraz zorlayıp bu attığıma göz atabilirsiniz. İyi bir klavye demiyorum ama bütçeye uygun.

 
Son düzenleme:
Bu bütçe ile şu an mekanik klavye alınmasını tavsiye etmiyorum. Mekanik haricinde alternatif klavyeler önerilebilir. İlla mekanik olacak ise bütçeyi zorlamanız lazim. Şu an bu fiyatlara kalitesiz işler çıkar.
Hyper x alloy core iyimi peki membran olarak?
 
Peki uzun ömürlü gider mi bende inca ikg 448 seti var o bile 3 yıl dayandıysa tuşları bozulmadan bu bayağı gitmeli bence.

İnca marka klavyeler genelde dandik oluyor. Benim 2 ay dayanmıştı 444 modeli. 448 daha dandik diye duydum. İyi kullanmışsınız. Omen tam olarak ne kadar kullanılır bilmiyorum. Klavyeyi çok fazla kullanmadım genelde boşta bekledi. Ama bozulmadı. Dokununca falan kaliteli olduğunu anlıyorsunuz zaten. 3 yıl inca götürdü desek bu da 6-7 sene götürür yaptığınız işlemlere göre.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı