1300 TL Sistem Önerisi

Bu bütçeye ancak APU bir sistem toplanabilir. 100 TL arttırabilirseniz bütçeyi bu sistemi alabilirsiniz. Performansı ile ilgili de aşağıdaki incelemeyi ve testleri izleyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 110285

İnceleme:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Testler:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

A68hm öneriliyor hocam. O sisteme A58hm uyumlu olur mu ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence acele etmeyin. Ucuz bir sistem alırsanız sonradan keşke dersiniz aynı ben gibi. Dolar bu kadar yüksekken 1500 TL sistem toplanmaz. Siz en iyisi bütçenizi 2000 TL'ye çekin o zaman alın. Bilgisayar aceleye gelmez.

Asgari ucretle ayirabildigim miktar bu. Dolarin dusse fiyatlarda bariz bir degisme oluyor mu ?

Asgari ucretle ayirabildigim miktar bu..Dolarin dusse fiyatlarda bariz bir degisme oluyor mu ?
Dolar düşer mi bilmem ama yeni nesil ekran kartları, işlemciler ve anakartlar çıktı bu nedenle artık eski nesil ürünlere indirim yaparlar diye düşünüyorum. İnşallah.

Sistemi ara ara yükselteceksen ekran kartını almayıp belleği tek 4gb yapıp i5 4460 alabilirsin. Sonra para biriktikçe ya önce ekran kartı alırsın yada bellek. Ne olursa olsun en az 600W psu alman gerekir böyle bir yol izleyecek isen. Fiyatları düştüğünde GTX970 alırsın psu seni yarı yolda bırakmaz hiç olmazsa.

Sistemi ara ara yükselteceksen ekran kartını almayıp belleği tek 4gb yapıp i5 4460 alabilirsin. Sonra para biriktikçe ya önce ekran kartı alırsın yada bellek. Ne olursa olsun en az 600W psu alman gerekir böyle bir yol izleyecek isen. Fiyatları düştüğünde GTX970 alırsın psu seni yarı yolda bırakmaz hiç olmazsa.
Ben de aynı mantıkla toplıyacam PC'mi. Önce anakart sonra işlemci sonra kasa alıp toplıyacam eski bilgisayarımın RAM'ini takarım eski PSU ile kullanırım sonra yeni PSU ile birlikte Ekran Kartı ve RAM takarım olur biter.

Teşekkür ederim inceliyorum.

Intel I7-860 (3,46ghz) 8gb Ram 1tb Hdd 2gb E.k. GittiGidiyor'da 190660566

Peki bu sistem nasıl bir sistem?

APU sistemi hoş bir sistem ama oyun açısından istediğimin biraz altında. Peki ben miktarı 1500 TL'ye kadar çeksem farkeden bir şeyler olur mu?
O sistemde işlemci iyi ancak ekran kartı kötü olduğundan APU ile yakın performans verecektir. Bunun dışında ne kasa ne PSU kaliteli gözükmüyor. Arkadaş 1500 TL'ye öneri yapmış. Onu alabilirsin. Bunun dışında ileride eline para geçecekse diğer arkadaşın dediği gibi ekran kartı almayıp bir süre öyle de idare edebilirsin.

Toplamı : 1515 TL

Ekran kartına alternatif olarak Gtx 750 Ti'da düşünebilirsiniz. Bütçeyi fazla aşmamak için 500 GB HDD önerdim. Bana 500 GB yetmez derseniz 1 TB alabilirsiniz.

( Şuan Bimeks'in sitesinde bir sıkıntı var galiba. Ekran kartının fiyatı 469 TL olması lazım. )

( R7 265 ) Ekran kartı : http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=146561

Screenshot_1.png

Merhaba dostlar.

1300 TL bütçem var ve benim için Arma 3'tür, Gta V'dir, Fifa 16'dır "orta" seviyesine aşırıya kaçmadan bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Monitör elimde mevcut.
Bu konuda değerli fikirlerinizi almak istiyorum. Liste şeklinde önerilerinizi alabilirim veya uygun gördüğünüz başka şekilde yorumlarınızı bekliyorum.

• 8 GB RAM
  • 2 GB Ekran Kartı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    48,3 KB · Görüntüleme: 263
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı