1300 TL Sistem Tavsiyesi

Mehmetkacmaz21

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. FIFA 16 için maksimum 1300 ₺'ye sistem toplamak istiyorum benim için sadece FIFA önemli diğer oyunlarla pek ilgilenmiyorum bu yüzden sizden yardım bekliyorum. Ve mümkünse AMD tabanlı bir sistem tavsiyesi olursa sevinirim.

Bu sistemi öneririm fakat FİFA 16 için alacaksan işlemciyi işlemciyi AMD Athlon X4 860K almanızı öneririm. Ucuz yollu bir anakart alabilirsiniz yanına.
1300tl.png

Merhaba arkadaşlar. FIFA 16 için maksimum 1300 ₺'ye sistem toplamak istiyorum benim için sadece FIFA önemli diğer oyunlarla pek ilgilenmiyorum bu yüzden sizden yardım bekliyorum. Ve mümkünse AMD tabanlı bir sistem tavsiyesi olursa sevinirim.
Bu sistemi öneririm fakat FİFA 16 için alacaksan işlemciyi işlemciyi AMD Athlon X4 860K almanızı öneririm. Ucuz yollu bir anakart alabilirsiniz yanına.
Eki Görüntüle 107503
öncelikle ürenleri hepsiburada.com dan almayı düşünüyorum ve anakart gigabayt işlemci amd olmalı ve ekran kartı almıyacağım işlemcinin kendi ekran kartıyla idare edicem ve ram 8 gb olsun çünkü hız sorunu olmasın ve kasa alırken güç kaynağı ile beraber almak istiyorum. mümkünse hepsiburada.com bakarak önerirseniz çok sevinirim.

Bu sistemi öneririm fakat FİFA 16 için alacaksan işlemciyi işlemciyi AMD Athlon X4 860K almanızı öneririm. Ucuz yollu bir anakart alabilirsiniz yanına. Bu iki anakart arasında hangisini önerirsin?
Eki Görüntüle 107503
wp_ss_20150928_0001.png

@Mehmetkacmaz21 Öncelikle üyelerden tavsiye istiyorsun ve sonrada ekran kartı kullanmayacağım diyorsun ekran kartı olmadan FİFA 16 oynamayı düşünme. @BLueMooN19 Arkadaşın topladağı sistem o fiyata alabileceğin en iyi sistemdir daha iyisini toplayamazsın.

Arkadaşlar ben pek bu işlerden anlamadığım için sizden yardım istedim zaten cahilliğime verin.

Cahilliğe vermek değil bu tabii ki bilmediğin bir şey varsa danışarak öğrenebilirsin boşuna açılmamış bu sosyal. Ama FIFA 16'yı ekran kartsız oynayacağım demekte cahilliğin ötesinde. Orta seviye kartlar bile sıkıntı çıkarırken sen hiç ekran kartsız oynamaktan bahsediyorsun.

Cahilliğe vermek değil bu tabii ki bilmediğin bir şey varsa danışarak öğrenebilirsin boşuna açılmamış bu sosyal. Ama FIFA 16'yı ekran kartsız oynayacağım demekte cahilliğin ötesinde. Orta seviye kartlar bile sıkıntı çıkarırken sen hiç ekran kartsız oynamaktan bahsediyorsun.
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler şimdi yukarıdaki siste benzer bu sistemi nasıl buluyorsunuz?

wp_ss_20150928_0003.png
mobilden biraz oldu :)

Dosya Ekleri

• wp_ss_20150928_0003.png
    wp_ss_20150928_0003.png
    41,1 KB · Görüntüleme: 409
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı