1300 TL Telefon Önerisi

• Konuyu başlatan Plyra
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.603
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İki telefonda kamera performansı birbirine oldukça yakın. Zenfone 3 modelinin OIS avantajı var. Ön kamera bariz Zenfone 3 daha iyi. Ekran tarafında da Zenfone 3 daha parlak bir ekrana sahip. Arka kamerada A1 biraz daha iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İki telefonda kamera performansı birbirine oldukça yakın. Zenfone 3 modelinin OIS avantajı var. Ön kamera bariz Zenfone 3 daha iyi. Ekran tarafında da Zenfone 3 daha parlak bir ekrana sahip. Arka kamerada A1 biraz daha iyi.

Bu durumda Mi A1'i de elemiş olduk. Android One gibi özellikleri çok çekici gelmiyor, kullanacağım özelliklere baktığımda Zenfone 3 daha ön planda.

Mi Max 2 cidden enfes fakat ekranı gerçekten büyük ve telefonun cebime sığacağını sanmıyorum. Bu yüzden sıcak bakmıyorum.

Zenfone 3 ile Moto Z Play'i karşılaştırıyorum, batarya konusunda Z Play daha başarılı gibi görünüyor. AMOLED ekran sever olarak o açıdan da başarılı buldum. Kamera testine bakacağım ve bu bağlamda öne çıkarsa tercihim Moto Z Play olabilir. Her açıdan en başarılı ve uygun fiyatlı telefonu arıyorum, girdi yazan herkese teşekkür ederim. Daha iyi bir öneriniz varsa buyurunuz.

Moto Z Play batarya olarak dediğin gibi daha iyi. Amoled ekran kullanması önemli ama parlaklık değerininde tahmin edicidir umarım, Zenfone 3 parlaklık değeri olarak iyi bir cihaz. İncelik olarakta Z Play daha büyük bataryaya rağmen daha ince, biraz daha ağır ama. Her iki telefonun kamerasında OIS özelliği olması güzel.

ZF3 ve Z Play oldukça iyi fakat araştırdıkça karşıma farklı modeller çıkıyor :) Moto G5S Plus veya Galaxy C7 de tercihim olabilir, bu modellerin batarya sürelerini ve kameralarını karşılaştıracak objektif bir site bulamadım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı