1300 TL Telefon Önerisi

Öneriler için teşekkür ederim, en iyisi sürpriz yapmak yerine mağazaya gidip istediği modeli kendisinin seçmesini söylemek olacak sanırım. Belki telefon kibar olduktan sonra inç takıntısı olmaz :)

Öneriler için teşekkür ederim, en iyisi sürpriz yapmak yerine mağazaya gidip istediği modeli kendisinin seçmesini söylemek olacak sanırım. Belki telefon kibar olduktan sonra inç takıntısı olmaz :)
Mağazalarda telefon bakarken yanınıza gelen satış personellerine dikkat edin, Casper falan önerirler 😂

Yok Casper, Vestel, General Mobile falan direkt elediğim markalar zaten :D

Xiaomi İzmir mağazası varmış aslında. Fiyatları diğer mağazalara göre pahalı değilse oradan almak daha mantıklı olabilir.

Babamda da A1 var, anneme büyük geliyor mesela o. Ondan küçük istiyorum.

Ben de küçük ekranlı Xiaomi modeli baktım ama bulamadım sizin baktığınız fiyatlarda göremedim. Redmi 7A 5.45 olduğuna bakmayın. Yanlış hatırlamıyorsam daha geçenlerde Xiaomi mağazasına gidip baktım ekran 6.26 olanlardan farkı yok büyüktü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı