1300 TL Telefon Önerisi

Öneriler için teşekkür ederim, en iyisi sürpriz yapmak yerine mağazaya gidip istediği modeli kendisinin seçmesini söylemek olacak sanırım. Belki telefon kibar olduktan sonra inç takıntısı olmaz

Öneriler için teşekkür ederim, en iyisi sürpriz yapmak yerine mağazaya gidip istediği modeli kendisinin seçmesini söylemek olacak sanırım. Belki telefon kibar olduktan sonra inç takıntısı olmaz
Mağazalarda telefon bakarken yanınıza gelen satış personellerine dikkat edin, Casper falan önerirler

Redmi 6 kullanıyorum yaklaşık 12-13 aydır. Çok memmunum. Hâlâ stabil. Daha güncelleri olan 7-8 serisinin de üzeceğini sanmam.

Yok Casper, Vestel, General Mobile falan direkt elediğim markalar zaten

Xiaomi İzmir mağazası varmış aslında. Fiyatları diğer mağazalara göre pahalı değilse oradan almak daha mantıklı olabilir.

Babamda da A1 var, anneme büyük geliyor mesela o. Ondan küçük istiyorum.

Ben de küçük ekranlı Xiaomi modeli baktım ama bulamadım sizin baktığınız fiyatlarda göremedim. Redmi 7A 5.45 olduğuna bakmayın. Yanlış hatırlamıyorsam daha geçenlerde Xiaomi mağazasına gidip baktım ekran 6.26 olanlardan farkı yok büyüktü.

Mediamarkttan redmi 7 3/32gb sipariş verdim size de öneririm. Fiyatı:1170 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…