1300 TL Telefon Tavsiyesi

Neyle diye sorarlar adama.Pastik kasa,z2 karşısında ezilen kamera,3000 mah ın hakkını vermeyen batarya ile mi? Güldürmeyin lütfen.
Daha 2 sene öncesine kadar tüm telefonlar zaten plastikti bu neyin küçümsemesi anlamadım ki eğer kasayı zayıf buluyorsanız kılıf alabilirsiniz. Z2 karşısında ezilen bir kamerası dediğiniz kadar yok , kamera yazılımı , modlarındaki işleme çok başarılı. 3000 mAh'in hakkını veriyor aslında şu an için tek sıkıntısı telefonu arada kapatmanız gerekiyor , 5.0 sisteminin verdiği yük zaman geçtikçe arttığı için 1-2 gün ara ile telefonu yeniden başlatmak bu sorunu çözüyor , en azından ben böyle yapıyorum ve memnunum.
 
2 sene öncesine kadar i3 ler çok iyi işlemcilerdi. İki sene öncesine göre mukayeseden anladım ben sizin bu olayı ne kadar iyi bildiğinizi.
i3 kullanıyorum hala çok iyi bir sorun mu var ? Burada kimse kimseye bildikleriyle artistlik taslamaya gelmiyor , öğrenmeye öğretmeye geliyor , benim yorumum odur sizin yorumunuz odur.
 
Aslında hata benim, z2 ile zenfone u karşılaştıran biriyle neden tartışıyorum ki.
Aynı fiyatlarda oldukları için karşılaştırmak çok garip değil , Zenfone 2 ile S6 , Note 4 , G4 karşılaştırma videoları da var karşılaştırma yapmak kötü bir şey değildir. Aksine daha net bilgiye sahip olmamızı sağlar.
 
Neyle diye sorarlar adama.Pastik kasa,z2 karşısında ezilen kamera,3000 mah ın hakkını vermeyen batarya ile mi? Güldürmeyin lütfen.

Ban yediğim için cevap yazamamıştım neyse şunu söyliyim z2 snapdragon 801 ile geliyor zenfone 2 ise atom ile atom yeni ama kötü değil evet plastik kasa ona bakarsan samsung s6 ya kadar plastik kullandı en sonundada samsungun tasarımcısı değişti, 3000 mAh çok rahat 1 günü çıkarıyor kameraya gelirsek piyasada 1.8 lense sahip 16 megapiksel lg g4 bile sony nin kamerasını deviremezken sen 13 megapiksele sahip zenfone 2 nin kamerasına kötü diyorsun
 
Samsung'a plastik çöpü denirdi eskiden S6'da düzelttiler. Asus'da düzeltsin bizde övelim. Ben 1 günü çıkartmaz demedim hakkını vermiyor dedim, düzgün okuyun. Evet kamerada Sony rakipsiz size katılıyorum.
 
Her telefonun artısı eksisi vardır ama z2 4k çekerken ısınıyor (4k çeken tüm telefonlar ısınıyor)
en iyisi sen z2 al asusunda 4 gb ramine aldanma ben burada zenfone 2 yi övmüyordum evet telefon piyasasında daha yeni aman neyse z2 al sony güncelleme desteğide verir o kadar eski cihaz değil sonuçta
 
Kesinlikle SONY Xperia Z2 öneririm.
Asus Zenfone 2'yi elinde incelemeden sakın alma. Çünkü, ağır hantal ve kenar boyutları geniş ve bu da telefonu çirkin gösterebiliyor. Performansına lafım yok fakat o fiyata her telefon şu an hemen hemen aynı performansı verir.
Performans bakımından aynılar, kamera bakımından Xperia Z2 kesinlikle daha iyi, pil ömrü olarak hemen hemen aynı.
Xperia Z2'de su geçirmezlik özelliği de var. Düşünsene, duştayken koyuyorsun bir kenara suyun altında müzik dinliyorsun. :)
Ayrıca şu an SONY Xperia Z2 Kliksa.com'da 1299 TL.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı