1300 TL Telefon Tavsiyesi

Telefonu aldığından sonraki garanti işlerinde Hepsiburada sorumlu tutulamaz. İthalatçı garanti hangi firma ise onunla birliktesin artık.
Söylediğiniz fiyat aralığında en iyi cihazlar ithalatçı garantili cihazlardır. Onun haricine TR garantili olarak ON7 Prime, P9 Lite 2017, Zenfone 3 Max 32 GB ve belirtmiş olduğunuz rakamın az üstü P2 alınabilir.
Hepsiburada kendisi ithal edip kendisi satıyor ise garantisini ya kendisi verir yada bir firmaya verdirir. Hepsiburada güvenilir olduğu için pek sorun olmaz.
 
Öyle bir şey yok. Xiaomi'nin telefon garantileri Delta Servis'e aittir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yukaridaki videoyu dikkatlice dinlemeni tavsiye ederim.
 
P9 lite ve P10 lite aradında gidip geliyorum. 3.seçenek Lenovo P2 var aklımda telefon elimden düşmediği için ona daha sıcak bakıyorum lakin benim aklıma takılan Snapdragon 625 kasma donma yapar mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
P9 lite ve P10 lite aradında gidip geliyorum. 3.seçenek Lenovo P2 var aklımda telefon elimden dğşmediği için ona daha sıcak bakıyorum lakin benim aklıma takılan Snapdragon 625 kasma donma yaparmı?

SD 625 gayet yeterli bir işlemcidir.
Herhangi kasma yada donma yapması söz konusu değil.

Diğer sorunuzun cevabı, eğer sizin için pil performansının iyi olması önemli bir ölçüt ise P2.

Kamera performansı ve biraz daha kararlı bir cihaz istiyorsanız P10 Lite öneririm. Son zamanlarda fiyatıda uygun bir seviyeye geriledi ayrıca.
 
Peki Xiaomi delta garantili alırsam pasaport la telefonu yurt içi yapmam gereklimi?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı