1300 TL Telefon vs PC

Deniz0945

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, ben lise 3 öğrencisiyim ( bu sene başlıcam) benim bir telefonum ve bir bilgisayrım var ama artık ikiside eskidi telefonum giriş seviyesi internete falan her şeyde sinir ediyor beni. PC ise 2.10 GHz x3 çekirdekli AMD işlemcili 4 GB DDR2 RAM hd 6570 ekran kartlı bir sistemim var bütçem 1300 TL. O paraya ekran kartı, işlemci,anakart, RAM, ve güç kaynağı alıp eski pcden 500 GB HDD'yi ve kasasını kullanmayı düşünüyorum ya da ekim ayımda çıkacak olan zenfone 3 almayı şuan çok ikilemdeyim. 2 sene sonra üniv var acaba ona göre mi karar vereyim yoksa bilmiyorum ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlattığınız bilgisayar günümüz için çok yeterli olmasa da günü kurtarabilecek bir sistem. O yüzden telefon almanız daha mantıklı, zira üniversiteye başladığınızda dizüstü bilgisayar ihtiyacınız da olabilir ve o zaman paranızı masaüstü bir sisteme yatırdığınız için üzülebilirsiniz. İşin aslı günümüzde masaüstü sistemler sadece meraklılarına hitap ediyor. Elbette ~2000₺'ye toplayabileceğiniz bir masaüstü işletim sistemi masrafı hariç ~2000₺'lik bir dizüstüden daha performanslı olacaktır ancak dediğim gibi şimdilik mevcut sisteminizle idare edip, üniversiteye başladığınızdaki ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak tercih yapın derim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı