SteelSeries QCK+ large Gaming mouse pad alınır mı?

Yusuf.iso

Kilopat
Yer
Bursa/Yıldırım
Daha fazla  
Arkadaşlar bundan 2-3 yıl önce bim mağazasından polosmart marka neredeyse bütün masayı kaplayan mousepad aldım. İleride -yani mousepad yıpranınca- yeni ve kalitelisini alırım diyerek böyle bir seçim yaptım. Şimdi ise düzgün bir mouspad almak istiyorum. Genel olarak pek çok oyunu oynuyorum. Rekabetçi (CS2,Dota2,LoL) veya tek oyunculu,rol yapma,hayatta kalma, souls-like(Elden ring, No Man's Sky, Skyrim vb.) gibi türleri de oynuyorum. Yani mouse hareketlerim değişebiliyor. Bu yüzden büyük boyutlarda bir ürün almayı düşünüyorum. Fakat polosmart gibi bütün masayı kaplayan bir ürün de düşünmüyorum. Başlıktaki ürünün boyutlarına baktığımda 40Ux45G boyutunda olduğunu görüyorum. Yani 2 karış civarı ve bu yeterli gibi geliyor bana, siz ne düşünüyorsunuz ?

Fiyat olarak ise 800-900₺ civarına çıkabilirim sanırım. Amazon'dan 350₺ üzerine 120₺ indirim kuponu verecekler sanırım. Ticari mesajları açarsam, bu yüzden ürün önerilerini genellikle Amazon üzerinden yaparsanız güzel olur. Fakat taksit imkanı olan başka sitelerden de olabilir.

Bir başka merak ettiğim ise Steelseries standart ile heavy arasındaki tek fark kalınlık mı ? Mousepad'de kalınlık nasıl farklar yaratır ?

Ürün linki : Steelseries mousepad

Arkadaşlar bundan 2-3 yıl önce BİM mağazasından Polosmart marka neredeyse bütün masayı kaplayan mouse pad aldım. İleride -yani mouse pad yıpranınca- yeni ve kalitelisini alırım diyerek böyle bir seçim yaptım. Şimdi ise düzgün bir mouspad almak istiyorum. Genel olarak pek çok oyunu oynuyorum. Rekabetçi (CS2, Dota2, LoL) veya tek oyunculu, rol yapma, hayatta kalma, souls-like(Elden Ring, No Man's Sky, Skyrim vb.) Gibi türleri de oynuyorum. Yani mouse hareketlerim değişebiliyor. Bu yüzden büyük boyutlarda bir ürün almayı düşünüyorum. Fakat Polosmart gibi bütün masayı kaplayan bir ürün de düşünmüyorum. Başlıktaki ürünün boyutlarına baktığımda 40Ux45G boyutunda olduğunu görüyorum. Yani 2 karış civarı ve bu yeterli gibi geliyor bana, siz ne düşünüyorsunuz?

Fiyat olarak ise 800-900₺ civarına çıkabilirim sanırım. Amazon'dan 350₺ üzerine 120₺ indirim kuponu verecekler sanırım. Ticari mesajları açarsam, bu yüzden ürün önerilerini genellikle Amazon üzerinden yaparsanız güzel olur. Fakat taksit imkanı olan başka sitelerden de olabilir.

Bir başka merak ettiğim ise SteelSeries standart ile heavy arasındaki tek fark kalınlık mı? Mouse Pad'de kalınlık nasıl farklar yaratır?

Ürün linki: Steelseries mousepad

Pek önermem QCK aslında hem küçük hem de hızlı yıpranıyor bütçe maksimum ne kadar çıkar? Klasse Pro var masa boyutları var belki seversiniz

Pek önermem QCK aslında hem küçük hem de hızlı yıpranıyor bütçe maksimum ne kadar çıkar? Klasse Pro var masa boyutları var belki seversiniz
Hocam masa boyutlarında polosmart kullandım, mantıklı bir seçenek gibi fakat ben bilgisayar başında atıştıran biriyim. Yedikten sonra etrafımı süpürür ve ıslak mendil(şu sıralar temizlik havlularından kullanıyorum, çamaşır sulu olan) ile mousepad ile mousepadi silerim. Belki bu yüzden ürün çabuk yıprandı. Aslında kötü gözükmüyor ama sanki eskisi gibi mouse hareket ettirişimi algılamıyor gibi. SS Prime kullanıyorum, belki mouse kötüdür. Sürekli temizlememden dolayı bütün masayı kaplayacak şekilde almayı düşünmüyorum. Eski zamanlarımdaki gibi 40x45 gibi bir şeyler arıyorum. Bazı arkadaşlar farklı padler önerdiler.

Razer Gigantus V2
Bir başka arkadaş da Klasse önerdi fakat "Bu arada hybrid yüzey istemiyorsan klasseleri önermem steelseries daha speed odaklı" dedi.

QCK ve Razer Gigantus'da seni yarı yolda bırakmayacak ve performansından kesinlikle memnun olursun. Sadece dikişsiz kenarı vs uzun kullanımda yıkama vs yaparsan açılma yapar. QCK 2mm sadece kullanırken daha kalın olmasını istemiştim. Bence Uygulamada ilk alışverişte 150TL ile Razer iyi bir tercih olur 3 mm kalınlıkla birlikte 😉

QCK ve Razer Gigantus'da seni yarı yolda bırakmayacak ve performansından kesinlikle memnun olursun. Sadece dikişsiz kenarı vs uzun kullanımda yıkama vs yaparsan açılma yapar. QCK 2mm sadece kullanırken daha kalın olmasını istemiştim. Bence Uygulamada ilk alışverişte 150TL ile Razer iyi bir tercih olur 3 mm kalınlıkla birlikte 😉
Hangi uygulama da 150₺'ye geliyor ? Ve bir başka sitede Attackshark CM02 önerdiler, bu sitede(Shein) 250₺ civarına geliyor, fakat gönderim seçerken tc kimlik ve telefon numarası istiyor. Belki aynı siteden ikinci bir hesap açıp yine %70 indirim kullanabilirim. Bu yüzden tc kimlik ve telefon vermesem iyi olur gibi geldi bana. Ödeme kısmına geçtiğimde de fiyat tekrar 1300₺ civarına çıkıyor orası biraz garip.

Hangi uygulama da 150₺'ye geliyor ? Ve bir başka sitede Attackshark CM02 önerdiler, bu sitede(Shein) 250₺ civarına geliyor, fakat gönderim seçerken tc kimlik ve telefon numarası istiyor. Belki aynı siteden ikinci bir hesap açıp yine %70 indirim kullanabilirim. Bu yüzden tc kimlik ve telefon vermesem iyi olur gibi geldi bana. Ödeme kısmına geçtiğimde de fiyat tekrar 1300₺ civarına çıkıyor orası biraz garip.
Amazon'da uygulamadan razer için ilk alışverişte 150 tl var kontrol etmeni tavsiye ederim.

Amazon'da uygulamadan razer için ilk alışverişte 150 tl var kontrol etmeni tavsiye ederim.
Hocam öyle 600₺ civarına geliyordur fakat ben ilk alışverişi yapmıştım. Ama şuan bir 120₺lik kupon gözüküyor. Onun ile 640₺ civarına alabilirim. Peki siz bu Attackshark cm02 mousepadi için ne diyorsunuz ? Çünkü onu 250₺ gibi bir fiyata alma ihtimalim var. Sadece ürün Çin'den gönderilecek. Ve shein.com sitesinden alınacak, tc kimlik ve telefon istiyorlar.

@conduran Şimdi shein üzerinden satın alma işlemine başladım fakat 144₺ civarı bir vergi gözüküyor. Ürün bununla birlikte 380₺ gibi bir fiyata ve büyük ihtimal ile 20 güne geliyor, Razer ise Amazon'dan 120₺ kupon ile 640₺'ye ve aynı gün(yani yarın alırsam gün içinde elimde olur) geliyor. Acaba 260₺ Razer ve CM02 arasındaki kalite farkına değer mi ?

Ufak bir ekleme, eğer Razer Gigantus V2'yi Amazon üzerinden alırsam peşin fiyatına 3 taksit ile alabiliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı