1300 TL Upgrade Edilebilir Sistem Toplama

• Konuyu başlatan M7DF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.833
Evet monitör de katınca apu almam veya bütçeyi arttırmam gerekecek sanırım. Şimdi idarelik alıp yeni nesil işlemciler ve anakartlar çıkınca baştan toplarım belki de.

Evet monitör de katınca apu almam veya bütçeyi arttırmam gerekecek sanırım. Şimdi idarelik alıp yeni nesil işlemciler ve anakartlar çıkınca baştan toplarım belki de.
Benim yaptığım sistem 1200 TL , 80 TL tüplü mönitörler satılıyor onlardan alıp idare edebilirsin alında o mönitörlerden çok kullandım yıllarca o kadar kötü değil. Ben olsam öyle yapardım 1 yıl o mönitörü kullanır para biriktirir ekran kartından sonra mönitör alırdım.

Philips marka 107E6 yıllarca kullandım çok sağlam halada duruyor bir köşede cs 1.6 oynarken onu takıyordum. 80 TL bulabilirsin. Bende 2.el 80 tl almıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monitör dahil 1.280 TL
Monitör çözünürlüğü 1366 x 768 = 1.049.088 olduğu için, 1920 x 1080 = 2.073.600 çözünürlüğe göre, oyundan oyuna ve ayardan ayara değişmek kaydıyla, performans 2 kat artış gösterir. Yukarıdaki inceleme videosundaki performansın 2 katı anlamına geliyor.

Madem ki sana idareten de olsa bir bilgisayar şartsa, yukarıdaki sistem oldukça uygun. Bu sistemi toplarsan üzerine bir upgrade yapmak mantıklı olmaz. O yüzden "kullan at" bir sistem olarak değerlendirebilirsin.

Yıllar önce çok oyun oynardım, bilgisayarımda çok kötüydü 2 tanede monitörüm vardı. Biri 1080p diğeri 768p idi FPS yi artırabilmek için 1080p monitörde oynarken, çözünürlüğü 720p ye düşürüyordum. FPS artıyordu ama görüntü sanki bulanık bir hal alıyordu. Bende kenarda tozlanan eski 768p monitör ile denedim. Çözünürlük ayarları aynı olmasına rağmen daha net görünüyordu. Bunun sebebi ise monitörün doğal çözünürlüğünün dışına çıkıldığında, görüntünün esnetilmesi sonucu bulanıklaşma olması. Kısaca 768p bu deyip kötü gözle bakmamalısın.

1300.jpg

Buyur Arkadaşım. Monitor 1080p. Vga ve Displayport girişleri var. Anakart arkasında , önünde usb 3.0 mevcut. Kasanın ön Usb girişi mevcut. Bu sistemde Vga dan HD510 ile görüntü alacaksın. 720p de low ayarlarda sana 30fps oynatır oyunları. İşlemcinin onbolard ekran kartı videoları var youtube'den izlersin.
Upgrade yapacağında ekran kartı alacaksın. Yeni nesil ekran kartlarında Displayport hepsinde var, ordan 1080p görüntünü alacaksın. İşlemcinin yetmediğinde işlemcini i5 i7 düşünebilirsin. SSD falan ekleyebilirsin sana kalmış. Sistemi sinerji bilgisayardan topladım. Hadi iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı