Hocam onun bir benzeri Delux M800 Pro kullanıyorum. Yani kontrolcüsü haricinde gayet güzel bir fare. Ama yine de çok fazla bir fark hissetmezsiniz kontrolcü kalitesini. Bir de Klasse Longteng mousepad ile harika bir ikili olurdu.Fury Level Z1 sipariş ettim az önce umarım pişman olmam. İlginiz için teşekkürler.
Hocam onun bir benzeri Delux M800 Pro kullanıyorum. Yani kontrolcüsü haricinde gayet güzel bir fare. Ama yine de çok fazla bir fark hissetmezsiniz kontrolcü kalitesini. Bir de Klasse Longteng mousepad ile harika bir ikili olurdu.
Hocam gelince burda yorumlarsan sevinirim. Neler çıkıyor, takılma varmı vs. Bende almayı düşünüyorum.Fury Level Z1 sipariş ettim az önce umarım pişman olmam. İlginiz için teşekkürler.
Tamamdır geldiği zaman tecrübelerimi aktarırım bu konu üzerinden.Hocam gelince burda yorumlarsan sevinirim. Neler çıkıyor, takılma varmı vs. Bende almayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.