1300 TL Wireless mouse önerisi

• Konuyu başlatan w3gh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 782
Bütçe
1200
Fury Level Z1 sipariş ettim az önce umarım pişman olmam. İlginiz için teşekkürler.
Hocam onun bir benzeri Delux M800 Pro kullanıyorum. Yani kontrolcüsü haricinde gayet güzel bir fare. Ama yine de çok fazla bir fark hissetmezsiniz kontrolcü kalitesini. Bir de Klasse Longteng mousepad ile harika bir ikili olurdu.

Hocam onun bir benzeri Delux M800 Pro kullanıyorum. Yani kontrolcüsü haricinde gayet güzel bir fare. Ama yine de çok fazla bir fark hissetmezsiniz kontrolcü kalitesini. Bir de Klasse Longteng mousepad ile harika bir ikili olurdu.
1736771383507.png
Şöyle bir mouse pad aldım 300 liraya.

Hocam tipi değil de kumaş özelliği önemli. Yani bu da fena dğeil gibi duruyor ama sadece desen olarka yorum yapabilirim. Sizin deneyimlemeniz önemli. Yeterliyse harika. Ama ben her zaman büyük bir mousepad kullanırım altlık olarak. Fare için ayrıca kare daha kaliteli ve yüzeyi de oyun stilime uygun bir şey kullanırım.

Hocam gelince burda yorumlarsan sevinirim. Neler çıkıyor, takılma varmı vs. Bende almayı düşünüyorum.
Tamamdır geldiği zaman tecrübelerimi aktarırım bu konu üzerinden.

Mouse elime ulaşalı 3 gün oldu. Bu 3 günlük süreçte hem FPS oyunlarında hem de günlük kullanım olarak şunları söyleyebilirim;
Öncelikle kargo süreci ve paketlemeyle başlayayım, siparişi verdikten 2 gün sonra fare elime ulaştı, paketleme vesaire gayet hoştu bir zarar yoktu. Mouse bence gayet hafif elime biraz küçük geldi ama güzel. Yaşadığım tek sorun CS'de zıplamayı farenin orta tuşunda kullanıyorum ve olur olmadık yerlerde karakterim bazen ben basmadığım halde zıplıyor. Belki ben istemeden yapıyorumdur ancak zannetmiyorum eğer başka yaşayan olduysa o da tecrübelerini aktarırsa güzel olur. Onun dışında 3 gündür henüz gecikme vesaire yaşamadım sorunsuz kullanıyorum. Pil süresiyse fareyi ilk kullandığımda %90'dı şu an ise %50. 3-4 günde %40 şarjı azaldı. Uzun lafın kısası pişman mıyım, değilim. Bence fiyatına göre gayet güzel bir mouse tercih edilebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı