- Makaleler
- 51
O zaman benim bütçem için TN panel daha mantıklı VN tepki süresi uzunmuş.
LG 23.6" 24GL600F 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD FreeSync Gaming Monitör | ITOPYA
LG 23.6" 24GL600F 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD FreeSync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24GL600F ITOPYA'da.
İstediğiniz kadar sorun hocam elimizden geldiğince yardımcı oluruz. FreeSync teknolojisi sadece AMD ekran kartlarında bulunan, ekranda oluşabilecek görsel dalgalanmaları ve görüntü sorunlarını ortadan kaldırıp daha prüzsüz oyun performansı sağlayan bir teknolojidir.Çok soru sordum ama bu FreeSync nedir onu da açıklayabilir misiniz?
Tavsiyem bir teknoloji mağazasından alman şahsen ben monitörü internetten almayı tercih etmiyorum, ölü piksel vs sorunları hızlı halletmek için.
VIEWSONIC 23,6" VX2458-C-MHD 1MS 144HZFreeSync/GSync FullHDCurved Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 23,6" VX2458-C-MHD 1MS 144HZFreeSync/GSync FullHDCurved Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
@Metzero'un attığı monitörü alabilirsiniz hocam.O zaman benim bütçem için TN panel daha mantıklı VN tepki süresi uzunmuş.