1300 TL'ye DRAM bulunan 1 TB SSD önerisi

SATA olarak bu:

M.2 olarak alınabilecek en düşük bu:

Amaç depolama ise bu:

G2 daha F/P hocam.

G2 daha F/P hocam.

G2 berbat bir SSD. SLC cache kötü, sıcaklık problemi, hız düşüklüğü problemi ve iğrenç TBW ömrü zaten okuma yazma hızıda düşük birçok NVMe SSD'ye göre. Plus model olsa iyiydi ama maalesef değil.

SATA kargo ile 1750 TL civarı oluyor.
buna baktım DRAM yoktu bunlarda.tek disk kullanacağım için işletim sistemini kurduğumda daha iyi performans için DRAM in olması gerektiğini düşünüyorum

nasıl dönüştürücüler herhangi bir bilgi sahibi değilim.windows kurulu ssd çalışırmı dönüştürücülerle

Son düzenleme:

Alıp kullandın mı? 970 EVO Plus'tan tek farkı 200 TB TBW ömrü az (kağıt üstünde) ve hızı bir miktar daha az sıcaklıklar vs her şey aynı.

Çalışıyor sanırım USB dönüştürücü alabilirsin hocam SATA'ya para vermek mantıklı değil artık bu fiyatlar varken.

Alıp kullandın mı? 970 EVO Plus'tan tek farkı 200 TB TBW ömrü az (kağıt üstünde) ve hızı bir miktar daha az sıcaklıklar vs her şey aynı.

Her şey aynı derken?

Lütfen ikisinin de özelliklerini bana fotoğrafını atar mısınız? Bakalım benim gözüm mü bozuk.

Her şey aynı derken?

Lütfen ikisinin de özelliklerini bana fotoğrafını atar mısınız? Bakalım benim gözüm mü bozuk.

Ben Google değilim testlere bakabilirsin bende Samsung SSD de var Kioxia SSD de var 990 Pro kullanmıyorsan PCI-e 3.0 olan SSD'ler çok benzer birbirine.

Ben Google değilim testlere bakabilirsin bende Samsung SSD de var Kioxia SSD de var 990 Pro kullanmıyorsan PCI-e 3.0 olan SSD'ler çok benzer birbirine.

Bakmadıysanız neden ezbere konuşuyorsunuz? Hayır ben bıktım da bu testleri atmaktan. Bundan sonra iddia eden kişi atsın kanıtları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…