Pardon görmemişim.DRAM yok bunda. Arkadaş zorunlu tutmuş.
Pardon görmemişim.DRAM yok bunda. Arkadaş zorunlu tutmuş.
G2 daha F/P hocam.SATA olarak bu:
![]()
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-1T00-G25 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-1T00-G25 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-1T00-G25 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 3.852,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
M.2 olarak alınabilecek en düşük bu:
![]()
SanDisk Extreme Pro 3D SDSSDXPM2-1T00-G25 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Extreme Pro 3D SDSSDXPM2-1T00-G25 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Extreme Pro 3D SDSSDXPM2-1T00-G25 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Amaç depolama ise bu:
![]()
Samsung 870 QVO MZ-77Q1T0BW SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 870 QVO MZ-77Q1T0BW SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 QVO MZ-77Q1T0BW SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 2.845,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
G2 daha F/P hocam.
buna baktım DRAM yoktu bunlarda.tek disk kullanacağım için işletim sistemini kurduğumda daha iyi performans için DRAM in olması gerektiğini düşünüyorumSATA kargo ile 1750 TL civarı oluyor.
nasıl dönüştürücüler herhangi bir bilgi sahibi değilim.windows kurulu ssd çalışırmı dönüştürücülerlePardon SATA isteniyormuş. Dönüştürücüler vardı sanırım onu kullanarak bunu alırsanız daha uzun ömürlü olur. Bu kadar para SATA SSD'ye harcanmaz.![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@550519 @messinicocugu Hocam o zaman biz niye hep onu öneriyoruz?G2 berbat bir SSD. SLC cache kötü, sıcaklık problemi, hız düşüklüğü problemi ve iğrenç TBW ömrü zaten okuma yazma hızıda düşük birçok NVMe SSD'ye göre. Plus model olsa iyiydi ama maalesef değil.
G2 berbat bir SSD. SLC cache kötü, sıcaklık problemi, hız düşüklüğü problemi ve iğrenç TBW ömrü zaten okuma yazma hızıda düşük birçok NVMe SSD'ye göre. Plus model olsa iyiydi ama maalesef değil.
Buna baktım DRAM yoktu bunlarda. Tek disk kullanacağım için işletim sistemini kurduğumda daha iyi performans için DRAM'in olması gerektiğini düşünüyorum.
Nasıl dönüştürücüler herhangi bir bilgi sahibi değilim. Windows kurulu SSD çalışır mı dönüştürücülerle.
Alıp kullandın mı? 970 EVO Plus'tan tek farkı 200 TB TBW ömrü az (kağıt üstünde) ve hızı bir miktar daha az sıcaklıklar vs her şey aynı.
Her şey aynı derken?
Lütfen ikisinin de özelliklerini bana fotoğrafını atar mısınız? Bakalım benim gözüm mü bozuk.
Ben Google değilim testlere bakabilirsin bende Samsung SSD de var Kioxia SSD de var 990 Pro kullanmıyorsan PCI-e 3.0 olan SSD'ler çok benzer birbirine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.