RX 580'i araştırdım biraz fakat GTX 1060 ile arasında kaldım hangisi daha çok performans sunar sence?RX 580 bulunuyor o civarda.
AMD ekran kartı kullandınız mı?Valla Arkadasım bende arastırıyorum rx580 ve gtx 1060 ekran kartlarını rx580 daha onde duruyor ama oyuncuulara cikardigi yazilimsal sorunlar dusundurucu duruyor .
Senin söylediğin sorunlar 2010 yılından kalma AMD son 2 yılda yapmış olduğu yazılımları zaten ortada AMD kadarda müşteriyi düşünen firma yoktur. Ekran kartını almadıysan bekle vega çıktığında RX serisine olan ilgi azalıcak ve kartların fiyatı düşecektir o zaman 1060'dan bir hayli ucuz olacaktır ben olsam RX580 ve FreeSync bir monitör alırım rahatıma bakarım.[emoji41]Niyazi Taşcı Kullanmadım da aldığım duyumlara dayanarak söyledim Eğer öyle sıkıntıları yoksa o civarda alınacak en iyi kart rx580 dir. Bende bütçe ayırdım 1300 civarı ve iki ekran kartı arasında(Rx 580 ve gtx 1060) gidip geliyorum.Bilgili birisi bilgilendirirse çok iyi olur 1060 ın gpu değerlerinin daha yüksek olması aklımı karıştırıyor.
Rx 580'i şuan bile makul fiyata bulmak mümkün.Açıkcası uzun özürlülük bakımından kafam gtx 1060 desede gönlüm Rx 580'den yanaSenin söylediğin sorunlar 2010 yılından kalma AMD son 2 yılda yapmış olduğu yazılımları zaten ortada AMD kadarda müşteriyi düşünen firma yoktur. Ekran kartını almadıysan bekle vega çıktığında RX serisine olan ilgi azalıcak ve kartların fiyatı düşecektir o zaman 1060'dan bir hayli ucuz olacaktır ben olsam RX580 ve FreeSync bir monitör alırım rahatıma bakarım.[emoji41]
580 daha uzun ömürlüdür.Rx 580'i şuan bile makul fiyata bulmak mümkün.Açıkcası uzun özürlülük bakımından kafam gtx 1060 desede gönlüm Rx 580'den yana
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.