1300 TL'ye i5 ve 8 GB RAM'li sistem alınır mı?

Maalesef :D

Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Onun yerine 2.el güzel bilgisayar toplanabilir.

2. el değil de maks 3000 TL bütçe var bu paraya göre güçlü PC önerebilir misiniz? Dediğim gibi oyun ve ofis için.
Sizce?
Sizce bu güzelmi.
Ekran Görüntüsü (47).png

O fiyatı hak etmediğini düşünüyorum.
Bunu alıp ileride ekran kartı takarsanız güzel olacaktır. Özelleştirme olarak işlemciyi 2400G yaparsanız çok iyi olur ve bir 8 GB RAM da eklenebilir.

O fiyatı hak etmediğini düşünüyorum.
Bunu alıp ileride ekran kartı takarsanız güzel olacaktır. Özelleştirme olarak işlemciyi 2400G yaparsanız çok iyi olur ve bir 8 GB RAM da eklenebilir.

Peki hocam Izoly kötü diyorlar doğru mu bir de YouTube'da test yapıyorlar yüksek FPS gösteriyor doğru mu?

Izoly ve Turbox alıyorsunuz 2 ay gözünüze vaoov geliyor sonra yavaş yavaş bir şeyler ters gitmeye başlıyor ve en son ipin ucu kaçıyor verdiğiniz paranın çöp olduğunu hissediyorsunuz. Bu yüzden bütçeye uygun bilenen firmalardan PC almak.

Izoly ve Turbox alıyorsunuz 2 ay gözünüze vaoov geliyor sonra yavaş yavaş bir şeyler ters gitmeye başlıyor ve en son ipin ucu kaçıyor verdiğiniz paranın çöp olduğunu hissediyorsunuz. Bu yüzden bütçeye uygun bilenen firmalardan PC almak.

Hocam peki Izoly değil de Zeiron Raider diye marka buldum
Özellikleri: RAM 8 GB ekran kartı 2 GB işlemci i5-650 HDD 500 GB sizce alınır mı? 2763 TL'ye.

Hocam peki Izoly değil de Zeiron Raider diye marka buldum
Özellikleri: RAM 8 GB ekran kartı 2 GB işlemci i5-650 HDD 500 GB sizce alınır mı? 2763 TL'ye.

Hayır alınmaz. Pollux 3APU'ya 16 GB RAM yapıp alırsanız ETS 2 gibi oyunları oynatır. Bu arada zeiron Turbox'un yan çarı diye biliyorum marka sahipleri aynı.

Hayır alınmaz. Pollux 3APU'ya 16 GB RAM yapıp alırsanız ETS 2 gibi oyunları oynatır. Bu arada zeiron Turbox'un yan çarı diye biliyorum marka sahipleri aynı.

Hocam şu an yazdığım PC 2 GB RAM işlemci çöp 21 GB toplam HDD ekran kartı 1 GB ama ETS 2'yi düşük ayarlarda oynatıyor zeiron rider mi oynatmayacak?

Hocam bir de o PC maks 8 GB RAM destekliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı