Valorant gibi oyunlar için klavye önerisi.
Bütçem 1300.
Teşekkürler.
Bütçem 1300.
Teşekkürler.
Switch üreticisi nedir bu ürünün?RK61 daha mantıklı ama Almanca istemiyorsanız buna bakabilirsiniz.
![]()
Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçenizi ne kadar esnetebilirsiniz?Valorant gibi oyunlar için klavye önerisi.
Bütçem 1300.
Teşekkürler.
200TL kadarSwitch üreticisi nedir bu ürünün?
Bütçenizi ne kadar esnetebilirsiniz?
Bu tür markaları ilk defa duyuyorum,ben daha çok razer ve steelseries gibi markalardan yanayım.Almanca dizilim sorun olmayacaksa RK61. Zaten artık herkes ezbere biliyor tuşları.
bu markayıda daha önce durmadım.RK61 daha mantıklı ama Almanca istemiyorsanız buna bakabilirsiniz.
![]()
Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Switch üreticisi nedir bu ürünün?
Bütçenizi ne kadar esnetebilirsiniz?
Hocam almak isterim ama bütçemi aşıyor farklı klavye öneriniz var mı?Amazon.com.tr baba klavye düşmüşken buralara buna bakın. Nays ile alırsanız 1700 civarına tekabül ediyor. Fiyatında rakipsiz.
Rakibi olabilecek bir ürün yok.
Hocam almak isterim ama bütçemi aşıyor farklı klavye öneriniz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.