1300 TL'ye kulaklık önerisi

Naruto Uzumaki0

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2021
Mesajlar
175
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1300 TL'ye yukarı çıkılabilir 100-150 oyun için alıyorum. Tüm oyunları oynuyorum ama genelde FPS türünde oynarım. B450M-K II ses kartım var önerileriniz bekliyorum.
 

 


Hangisini önerirsin farkları neler.
 
Hangisini önerirsin farkları neler.
Arctis Prime'ın ses kalitesi daha iyi çünkü içinde Arctis Pro'nun Hi-Fi sürücüleri var fakat 3.5mm olduğu için anakart girişinden süper ses kalitesi sağlayamıyorsunuz ama bu durumda bile oyun, müzik ve film için karışık senaryoda gayet güzel kulaklık. Metal iskelet olduğu için de uzun kaliteli. V2X ise o da 3.5mm ama sürücüleri beslemek için ekstra bir şeye gerek kalmıyor. Ses kalitesi ortalama oyunda üzmez müzikte üzebilir ve mikrofonu da iyi. Prime'ın ise tek eksi yanı bazı ürünlerde mikrofonun sesinizi az alma sorunu var. Bendeki üründe ve forumda kullandığına rastladığım bir kaç kişide daha bu sorun yok fakat e-ticaret sitelerinin yorumlarında rastlamıştım bu soruna. Belki eski üretim ürünlerin sorunudur bilmiyorum ama mikrofonunun %100 sorunsuz geleceğini bilsem direkt Prime'ı öneririm. Bununla ilgili bilgim olmadığı için de V2X almak daha risksiz oluyor.
 
Arctis Prime'ın ses kalitesi daha iyi çünkü içinde Arctis Pro'nun Hi-Fi sürücüleri var fakat 3.5mm olduğu için anakart girişinden süper ses kalitesi sağlayamıyorsunuz ama bu durumda bile oyun, müzik ve film için karışık senaryoda gayet güzel kulaklık. Metal iskelet olduğu için de uzun kaliteli. V2X ise o da 3.5mm ama sürücüleri beslemek için ekstra bir şeye gerek kalmıyor. Ses kalitesi ortalama oyunda üzmez müzikte üzebilir ve mikrofonu da iyi. Prime'ın ise tek eksi yanı bazı ürünlerde mikrofonun sesinizi az alma sorunu var. Bendeki üründe ve forumda kullandığına rastladığım birkaç kişide daha bu sorun yok fakat e-ticaret sitelerinin yorumlarında rastlamıştım bu soruna. Belki eski üretim ürünlerin sorunudur bilmiyorum ama mikrofonunun %100 sorunsuz geleceğini bilsem direkt Prime'ı öneririm. Bununla ilgili bilgim olmadığı için de v2X almak daha risksiz oluyor.

O zaman Arctis Prime'i deneyeyim ya.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı