ImDominatingU
Kilopat
- Makaleler
- 1
Hayır olmaz.Ha tamam hocam bir an korktum bir şey olmaz değil mi bastığım için?
Hayır olmaz.Ha tamam hocam bir an korktum bir şey olmaz değil mi bastığım için?
Hayır olmaz.
Hayır olmaz.
Fena klavye değil kendi switchlerini kullanılıyorlar, iç yapısı da fena değil. Öneririm fakat dual mode değil tri mode al. 84.9AU $ 50% OFF|RK61 tri mode kablosuz mekanik klavye 2.4G Bluetooth USB kablolu oyun klavyesi 61 tuşları sıcak değiştirilebilir RGB arka tuş takımı|Klavyeler| - AliExpressHocam merhaba bu klavyeyi almayı düşünüyorum ama görüşünüz nedir önerir misiniz?
Royal Kludge
Fena klavye değil kendi Switch'lerini kullanılıyorlar, iç yapısı da fena değil. Öneririm fakat Dual mode değil tri mode al. 84.9AU $ 50% OFF|RK61 tri mode kablosuz mekanik klavye 2.4G Bluetooth USB kablolu oyun klavyesi 61 tuşları sıcak değiştirilebilir RGB arka tuş takımı|Klavyeler| - AliExpress
Hayır. Klavyelerde Dual ve Tri mod olarak ayrım vardır :Dual mode nedir aynı anda birkaç cihazdan bağlanma mı oluyor.
Hayır. Klavyelerde Dual ve tri mod olarak ayrım vardır:
Dual mode = Bluetooth ve kablolu.
Tri mode = Bluetooth, 2.4GHz ve kablolu olarak ayrılırlar.
2.4GHz olanlar gecikmesiz bağlantı sağlar ve oyun için daha iyidir. Ayrıca tri mode yeni versiyon.
Hayır. Klavyelerde Dual ve tri mod olarak ayrım vardır:
Dual mode = Bluetooth ve kablolu.
Tri mode = Bluetooth, 2.4GHz ve kablolu olarak ayrılırlar.
2.4GHz olanlar gecikmesiz bağlantı sağlar ve oyun için daha iyidir. Ayrıca tri mode yeni versiyon.
Gümrükte takılma sorunu olmaz, hotswap attığım linkteki de. Bu son attığın linkteki de aynısı buradan al, daha ucuz.Hocam sipariş edeceğim ama forumda AliExpress ürünlerinin gümrükte takıldığı falan yazılmış var mı bir bilginiz.
Hocam çok fazla soru soruyorum kusura bakmayın ama verdiğim linkteki ile sizin attığınızın farkı var mı bu linkteki hot swap galiba sizin attığınız da öyle mi yoksa farklılıkları var mı Royal klude
Gümrükte takılma sorunu olmaz, hotswap attığım linkteki de. Bu son attığın linkteki de aynısı buradan al, daha ucuz.
Red gibi sessiz fakat bastığını hissettiren cinsten. Red switchten daha iyi bence.Sadece kahverengi Switch var ama hissiyatı nasıldır red gibi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.