1300 TL'ye Sistem Tavsiyesi

Conquerorx

Hectopat
Katılım
8 Mart 2015
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaslar 10 senedir aynı PC'yi kullanıyorum. 1 GB RAM, 256 MB ekran kartı ile. :D Şimdi 1300 TL bütçem var. Ekran kartı olarak Asus R7 260x var kafamda. Siz hangi parçaları onerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir sistem düşündüm. Benden tecrübeli olan arkadaşlar da bir baksın belki bir tavsiyeleri daha olabilir. Bütçeyi biraz aştım kusuruma bakma. Daha sonra bir 4GB ram eklemesi daha yapılabilir.

sistem1.PNG



Önerdiğiniz sistem arkadaşımızın bütçesini çok aşıyor. Ayrıca ekran kartını da üstüne eklersek sıkıntı yaratabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir sistem düşündüm. Benden tecrübeli olan arkadaşlar da bir baksın belki bir tavsiyeleri daha olabilir. Bütçeyi biraz aştım kusuruma bakma. Daha sonra bir 4GB ram eklemesi daha yapılabilir.Eki Görüntüle 55128



Önerdiğiniz sistem arkadaşımızın bütçesini çok aşıyor. Ayrıca ekran kartını da üstüne eklersek sıkıntı yaratabilir.

Değiştirdim.
 
Bir de arkadaşımıza sorsak fena olmaz. Sistemi ne amaçla kullanacaksınız? Eğer oyun içinse bütçecinizi biraz daha artırıp belirttiğim sisteme yönelmenizi tavsiye ederim.

Canım zaten bu sistemle gayet müthiş oyun oynar.İleride R7 250 veya R7 240 alarak CrossfireX yapar.Daha çok performans alır.
 
Öncelikle hayırlı olsun. Daha sonra paranız olursa bir 4GB ram ve SSD alabilirsiniz. Bios hakkında diğer arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
 
Çok teşekkür ederim. Sabit diski eski bilgisayarımdan aldım bu yüzden ssd de aldım otomatik ocde bile uçuyor çok sağolun
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı