Merhaba arkadaslar 10 senedir aynı PC'yi kullanıyorum. 1 GB RAM, 256 MB ekran kartı ile. Şimdi 1300 TL bütçem var. Ekran kartı olarak Asus R7 260x var kafamda. Siz hangi parçaları onerirsiniz?
Böyle bir sistem düşündüm. Benden tecrübeli olan arkadaşlar da bir baksın belki bir tavsiyeleri daha olabilir. Bütçeyi biraz aştım kusuruma bakma. Daha sonra bir 4GB ram eklemesi daha yapılabilir.
Böyle bir sistem düşündüm. Benden tecrübeli olan arkadaşlar da bir baksın belki bir tavsiyeleri daha olabilir. Bütçeyi biraz aştım kusuruma bakma. Daha sonra bir 4GB ram eklemesi daha yapılabilir.Eki Görüntüle 55128
Önerdiğiniz sistem arkadaşımızın bütçesini çok aşıyor. Ayrıca ekran kartını da üstüne eklersek sıkıntı yaratabilir.
Bir de arkadaşımıza sorsak fena olmaz. Sistemi ne amaçla kullanacaksınız? Eğer oyun içinse bütçecinizi biraz daha artırıp belirttiğim sisteme yönelmenizi tavsiye ederim.
Bir de arkadaşımıza sorsak fena olmaz. Sistemi ne amaçla kullanacaksınız? Eğer oyun içinse bütçecinizi biraz daha artırıp belirttiğim sisteme yönelmenizi tavsiye ederim.