1300 TL'ye Xbox 360 alınır mı?

Hayırlı olsun. Hiç pes-FIFA denediniz mi? PES 18 gibi.

Ara ara açar oynarım. Xbox 360 retro diyebileceğimiz en güzel cihazlardan birisi. Kırık versiyon da tonla oyun var. Onu geçtim, bir önceki nesil Xbox classic oyunlarının çoğunu da kırık cihazda oynuyorsun. Xbox classic için olan red red revolver di galiba onu ve bir çok eski oyunu hala arada oynarım. Nes , gba , snes gibi bir çok konsolunda emülatörüde var. Uygun fiyata bulursanız kaçırmayın alın oynayın oda olmadı kenarda dursun.

Daha hiç oyun almadım hocam almayı planlıyorum ama oyunlar gereksiz pahalı kırdırmak daha mı mantıklı acaba.

Bence kırmak mantıklı hocam istediğiniz oyunları bedavaya oynarsınız ve bana kalırsa etik bir durum çünkü mağaza kapandı artık. Bende işten geldikten sonra 1-2 saat kafa dağıtmak için düşünüyorum o yüzden sormak istemiştim.

Siyah kasa aldığınıza göre ya Elite ya da Slim model almışsınız zaten. Elite'lerde RRoD görmek zor, Slim'lerde neredeyse yok zaten. Hayırlı olsun, bayağı ucuza getirmişsiniz.

Kamerayla GTA 5 oynarsan kırmızı ışık yiyorsun ben yaşadım. Tüm modellerinde var ısınma sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…