Hayırlı olsun. Hiç pes-FIFA denediniz mi? PES 18 gibi.
Daha hiç oyun almadım hocam almayı planlıyorum ama oyunlar gereksiz pahalı kırdırmak daha mı mantıklı acaba.
Siyah kasa aldığınıza göre ya Elite ya da Slim model almışsınız zaten. Elite'lerde RRoD görmek zor, Slim'lerde neredeyse yok zaten. Hayırlı olsun, bayağı ucuza getirmişsiniz.Evet ulaştı hatta yanında 4 tane oyun ve bir kol ile beraber konsol kozmetik olarak pek de iyi olmasa da kırmızı ışık hatası vs almadım sadece CD-ROM bazen tekliyor oda konsola hafif tıklatınca düzelir oyunlar ise GTA V Tomb Raider NFS the run assasin Creed tabii GTAV çizik olduğu için çalışmıyor ama olacak o kadar konsol neredeyse 200TL geldi.
Hocam Slim kasa mi, e kasami yoksa Elite kasa mi?
Evet ulaştı hatta yanında 4 tane oyun ve bir kol ile beraber konsol kozmetik olarak pek de iyi olmasa da kırmızı ışık hatası vs almadım sadece CD-ROM bazen tekliyor oda konsola hafif tıklatınca düzelir oyunlar ise GTA V Tomb Raider NFS the run assasin Creed tabii GTAV çizik olduğu için çalışmıyor ama olacak o kadar konsol neredeyse 200TL geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.