1300 TL'ye Xbox 360 alınır mı?

Ara ara açar oynarım. Xbox 360 retro diyebileceğimiz en güzel cihazlardan birisi. Kırık versiyon da tonla oyun var. Onu geçtim, bir önceki nesil Xbox classic oyunlarının çoğunu da kırık cihazda oynuyorsun. Xbox classic için olan red red revolver di galiba onu ve bir çok eski oyunu hala arada oynarım. Nes , gba , snes gibi bir çok konsolunda emülatörüde var. Uygun fiyata bulursanız kaçırmayın alın oynayın oda olmadı kenarda dursun.

Daha hiç oyun almadım hocam almayı planlıyorum ama oyunlar gereksiz pahalı kırdırmak daha mı mantıklı acaba.

Bence kırmak mantıklı hocam istediğiniz oyunları bedavaya oynarsınız ve bana kalırsa etik bir durum çünkü mağaza kapandı artık. Bende işten geldikten sonra 1-2 saat kafa dağıtmak için düşünüyorum o yüzden sormak istemiştim.

Evet ulaştı hatta yanında 4 tane oyun ve bir kol ile beraber konsol kozmetik olarak pek de iyi olmasa da kırmızı ışık hatası vs almadım sadece CD-ROM bazen tekliyor oda konsola hafif tıklatınca düzelir oyunlar ise GTA V Tomb Raider NFS the run assasin Creed tabii GTAV çizik olduğu için çalışmıyor ama olacak o kadar konsol neredeyse 200TL geldi.
Siyah kasa aldığınıza göre ya Elite ya da Slim model almışsınız zaten. Elite'lerde RRoD görmek zor, Slim'lerde neredeyse yok zaten. Hayırlı olsun, bayağı ucuza getirmişsiniz.

Evet ulaştı hatta yanında 4 tane oyun ve bir kol ile beraber konsol kozmetik olarak pek de iyi olmasa da kırmızı ışık hatası vs almadım sadece CD-ROM bazen tekliyor oda konsola hafif tıklatınca düzelir oyunlar ise GTA V Tomb Raider NFS the run assasin Creed tabii GTAV çizik olduğu için çalışmıyor ama olacak o kadar konsol neredeyse 200TL geldi.

Kamerayla GTA 5 oynarsan kırmızı ışık yiyorsun ben yaşadım. Tüm modellerinde var ısınma sorunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı