13000-13800 TL arası hazır sistem önerisi

GameGaraj PSU larının aigo firması tarafından yapıldığını biliyorum.

Evet hocam gördüm peki üstünde olan PSU ile devam etsem bir sorun yaşar mıyım PSU eklediğim zaman 13800 gibi bir fiyata geliyor.

Evet hocam gördüm peki üstünde olan PSU ile devam etsem bir sorun yaşar mıyım PSU eklediğim zaman 13800 gibi bir fiyata geliyor.

İdarelik kullanabilirsiniz ama ileride değiştirmelisiniz.

İdarelik kullanabilirsiniz ama ileride değiştirmelisiniz.

Teşekkürler öyle yapacağım 3-4 ay sonra.

Kullanılabilir çok uzun vadede yetmeyebilir. Shp650, VX600 gibi ürünlerle eşdeğer kalitede. Site yöneticileri bile sistemlerinde SHP650 kullanıyor.

Anladım hocam son bir kez atmak istiyorum fotoğrafı eksik bir şey var mı RAM olarak hangisini tercih edeyim bir de.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    65,2 KB · Görüntüleme: 29
Anladım hocam son bir kez atmak istiyorum fotoğrafı eksik bir şey var mı RAM olarak hangisini tercih edeyim bir de?
Gayet güzel, Z serisi kullanmadığınız için RAM O.C işlemi ile ilgili bağlantınız bulunmayacak bu yüzden HyperX seçilebilir.

3200MHz olsa bile ben sınırda kullanacağım değil mi RAM'leri bildiğim kadarıyla XMP profilinden ayar yapamıyorsun.
Evet Intel sistemlerde Z serisi olmadan bu işlem yapılamıyor maalesef ancak işlemciniz bu açığı kapatıyor güzel sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…