13000-15000 TL'ye Sistem Toplama

Bütçe
15000

kayahandmr

Hectopat
Merhaba,

Mimari tasarım ve render programlarını kullanabilmek için kendime masaüstü bir bilgisayar toplamak istiyorum. Lakin teknik konularda bazı parçalar için aşırı bilgim yok maalesef. Kullandığımız programların hepsi 3D çalışan programlar, değerlendirmenizi buna göre yaparsanız sevinirim.
Kendi bilgim neticesinde ekran kartında GeForce RTX 1070, işletim sisteminde ise AMD Ryzen 7 kullanmayı düşündüm. Kalan ekipmanlar için yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Mimari tasarım ve render programlarını kullanabilmek için kendime masaüstü bir bilgisayar toplamak istiyorum. Lakin teknik konularda bazı parçalar için aşırı bilgim yok maalesef. Kullandığımız programların hepsi 3D çalışan programlar, değerlendirmenizi buna göre yaparsanız sevinirim.
Kendi bilgim neticesinde ekran kartında GeForce RTX 1070, işletim sisteminde ise AMD Ryzen 7 kullanmayı düşündüm. Kalan ekipmanlar için yardımcı olabilir misiniz?

Ekran kartı olarak 2070 super/2080 super olabilir işlemci olarak ise 3700X ama kullanacağınız programlar da önemli bence daha çok ekran kartı odaklı gibi neyse monitör ve ekipmanlar hariç bütçe nedir? Şu sistemi önerebilirim.
CPU soğutucusu olarak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı