Epic Games vs Steam

snoopdog

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Epic için Launcher'ı zayıf, her mod kurulmaz, PC performansını daha yavaslatır, cok fazla güç tüketir, bazen programlar açılmayabilir, fazla RAM kullanır duyumları aldım. Bunların doğruluğu var mı? Epic'e göre Steam cidden pahalı geliyor da bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence steam daha iyidir. Fakat epic kullanmadım çok. Ondan taraflıyım biraz. Şahsen steam daha iyi gibi.

Epic fırsat yuvasıdır, şık ama işlevsiz bir arayüzü vardır.

Steam ise mütevazi ve hafif bir arayüz tercih eder. Fark budur. Epic'de daha büyük markaların oyunları bulunurken Steam bunların yanında küçük oyunlara da ev sahipliği yapar.

Bence Steam daha iyidir. Fakat Epic kullanmadım çok. Ondan taraflıyım biraz. Şahsen Steam daha iyi gibi.

Evet hocam o konuda herkes hemfikirdir bence ama aradaki fiyat farkı fazla gibi geliyor sadece (çoğu oyunda)

Epic fırsat yuvasıdır, şık ama işlevsiz bir arayüzü vardır.

Steam ise mütevazi ve hafif bir arayüz tercih eder. Fark budur. Epic'te daha büyük markaların oyunları bulunurken Steam bunların yanında küçük oyunlara da ev sahipliği yapar.

Epic ile ilgili bahsettiğim duyumlar kulaktan dolma bilgiler mi yani hocam? Ama o çok doğru fiyatı uygun olduğu için az oyun oluyor bazı sağlam markaların'da oyunları yok mesela.

Epic ile ilgili bahsettiğim duyumlar kulaktan dolma bilgiler mi yani hocam? Ama o çok doğru fiyatı uygun olduğu için az oyun oluyor bazı sağlam markaların'da oyunları yok mesela.

Yanlış demeyelim de, abartılmış diyelim.

Mesela şurası doğru: eğer başlangıçta Epic açıksa bilgisayar yavaşlıyor.

Steam türkiye’de dolara yöneldikten sonra işi bitmiştir. Rozet işlemek için bir karta 10 tl verir olduk.
Epic games daha avantajlı oyun fiyatları en uygunundan.
Gereksiz level işleme profil için özelleştirmeler yok sade düz.
Ayrıca gizemli oyunları ücretsiz dağıtması diye bir krallığı var.

Steam Türkiye'de dolara yöneldikten sonra işi bitmiştir. Rozet işlemek için bir karta 10 TL verir olduk.
Epic Games daha avantajlı oyun fiyatları en uygunundan.
Gereksiz level işleme profil için özelleştirmeler yok sade düz.
Ayrıca gizemli oyunları ücretsiz dağıtması diye bir krallığı var.

Haklısınız hocam özelleştirmeler pek umurumda değil zaten ama bazı ana oyunlar Epic'te yok onları da Steam'den almak gerekiyor mecbur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı