13000 TL bilgisayar toplama

Bana da tam sınır dendi. O yüzden evde duran sıfır 650W üstüne bir de 700W sipariş ettim duruma göre bakacağım :D
Elindeki 650W modeli nedir? 12V kanalından verdiği değer önemli.

Ben bunu görmemiştim hem de Gold sertifikalı araştırmam lazım hemen manyak oldum iyice her şeyi araştırıyorum artık sağ olun :D.

Gold sertifikalı olması W'da iletimi etkiliyor değil mi? Yoksa başka bir avantajı var mı?
Elindeki 650W modeli nedir? 12V kanalından verdiği değer önemli.

650W olanı Aerocool white modeli 80+ sertifikalı olandan

Yetmez diyen arkadaş kimmiş merak ettim. 612W veriyor 12V kanalından. Rahat rahat yeter. Yetmez diyip 700W aldıran arkadaş kim? Yanlış bilgiden raporla.
650W olanı Aerocool White modeli 80+ sertifikalı olandan.

Yetmez diyen arkadaş kimmiş merak ettim. 612W veriyor 12V kanalından. Rahat rahat yeter. Yetmez deyip 700W aldıran arkadaş kim? Yanlış bilgiden raporla.

Ciddi misiniz 😳 peki işemci RAM OC yapılsa bile de mi sıkıntı çıkarmaz?
700W olan modelde Cougar CGR stx 700 80+ modeli

Yetmez diyen arkadaş kimmiş merak ettim. 612W veriyor 12V kanalından. Rahat rahat yeter. Yetmez deyip 700W aldıran arkadaş kim? Yanlış bilgiden raporla.

Peki bu 2 model arasında bildiğiniz marka olarak ve kalite olarak hangisini tercih etmeliyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı