BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.767 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #11 İGNİTE dedi: Bana da tam sınır dendi. O yüzden evde duran sıfır 650W üstüne bir de 700W sipariş ettim duruma göre bakacağım Genişletmek için tıkla... Elindeki 650W modeli nedir? 12V kanalından verdiği değer önemli.
İGNİTE dedi: Bana da tam sınır dendi. O yüzden evde duran sıfır 650W üstüne bir de 700W sipariş ettim duruma göre bakacağım Genişletmek için tıkla... Elindeki 650W modeli nedir? 12V kanalından verdiği değer önemli.
İGNİTE Decapat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #12 erdincceper dedi: Ben bunu görmemiştim hem de Gold sertifikalı araştırmam lazım hemen manyak oldum iyice her şeyi araştırıyorum artık sağ olun . Genişletmek için tıkla... Gold sertifikalı olması W'da iletimi etkiliyor değil mi? Yoksa başka bir avantajı var mı? BerkayZ87 dedi: Elindeki 650W modeli nedir? 12V kanalından verdiği değer önemli. Genişletmek için tıkla... 650W olanı Aerocool white modeli 80+ sertifikalı olandan
erdincceper dedi: Ben bunu görmemiştim hem de Gold sertifikalı araştırmam lazım hemen manyak oldum iyice her şeyi araştırıyorum artık sağ olun . Genişletmek için tıkla... Gold sertifikalı olması W'da iletimi etkiliyor değil mi? Yoksa başka bir avantajı var mı? BerkayZ87 dedi: Elindeki 650W modeli nedir? 12V kanalından verdiği değer önemli. Genişletmek için tıkla... 650W olanı Aerocool white modeli 80+ sertifikalı olandan
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.767 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #13 Yetmez diyen arkadaş kimmiş merak ettim. 612W veriyor 12V kanalından. Rahat rahat yeter. Yetmez diyip 700W aldıran arkadaş kim? Yanlış bilgiden raporla. İGNİTE dedi: 650W olanı Aerocool White modeli 80+ sertifikalı olandan. Genişletmek için tıkla...
Yetmez diyen arkadaş kimmiş merak ettim. 612W veriyor 12V kanalından. Rahat rahat yeter. Yetmez diyip 700W aldıran arkadaş kim? Yanlış bilgiden raporla. İGNİTE dedi: 650W olanı Aerocool White modeli 80+ sertifikalı olandan. Genişletmek için tıkla...
İGNİTE Decapat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #14 BerkayZ87 dedi: Yetmez diyen arkadaş kimmiş merak ettim. 612W veriyor 12V kanalından. Rahat rahat yeter. Yetmez deyip 700W aldıran arkadaş kim? Yanlış bilgiden raporla. Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz peki işemci RAM OC yapılsa bile de mi sıkıntı çıkarmaz? 700W olan modelde Cougar CGR stx 700 80+ modeli BerkayZ87 dedi: Yetmez diyen arkadaş kimmiş merak ettim. 612W veriyor 12V kanalından. Rahat rahat yeter. Yetmez deyip 700W aldıran arkadaş kim? Yanlış bilgiden raporla. Genişletmek için tıkla... Peki bu 2 model arasında bildiğiniz marka olarak ve kalite olarak hangisini tercih etmeliyim?
BerkayZ87 dedi: Yetmez diyen arkadaş kimmiş merak ettim. 612W veriyor 12V kanalından. Rahat rahat yeter. Yetmez deyip 700W aldıran arkadaş kim? Yanlış bilgiden raporla. Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz peki işemci RAM OC yapılsa bile de mi sıkıntı çıkarmaz? 700W olan modelde Cougar CGR stx 700 80+ modeli BerkayZ87 dedi: Yetmez diyen arkadaş kimmiş merak ettim. 612W veriyor 12V kanalından. Rahat rahat yeter. Yetmez deyip 700W aldıran arkadaş kim? Yanlış bilgiden raporla. Genişletmek için tıkla... Peki bu 2 model arasında bildiğiniz marka olarak ve kalite olarak hangisini tercih etmeliyim?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.767 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #15 İGNİTE dedi: Ciddi misiniz Peki işlemci RAM OC yapılsa bile de mi sıkıntı çıkarmaz? Genişletmek için tıkla... Kendi açtığınız konuya etiketler misiniz?
İGNİTE dedi: Ciddi misiniz Peki işlemci RAM OC yapılsa bile de mi sıkıntı çıkarmaz? Genişletmek için tıkla... Kendi açtığınız konuya etiketler misiniz?
İGNİTE Decapat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #16 BerkayZ87 dedi: Kendi açtığınız konuya etiketler misiniz? Genişletmek için tıkla... Yetmez diyen kişi maalesef forumdan değildi bilgisayarcı birisiydi
BerkayZ87 dedi: Kendi açtığınız konuya etiketler misiniz? Genişletmek için tıkla... Yetmez diyen kişi maalesef forumdan değildi bilgisayarcı birisiydi