13000 TL bütçe laptop önerisi

Bütçe
13000TL
+8 RAM ekleyince sorun oluyormuş hocam. Ayrıca hem kasası ısınıyormuş hem de fan sesi yüksek çıkıyormuş ondan almak tercihim değildir. Attığım laptop belirttiğim oyunlar da iyi FPS değerleri verir mi?

Bende 8 RAM mevcu. RAM takınca ısınması saçma geldi doğrusu. Fanları elinden geldiğince az çalıştırmaya çalışıyor bilgisayar. Oyun ne olursa olsun CPU'yu 75-80 civarında tutmaya çalışıyor ve fanın sesi çok güzel geliyor bana 🙂



Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Eğer Acer almam diyorsan Lenovo almaktan başka çaren yok gibi. Asus TUF serisinde kronik ısınma sorunu mevcut. En azından Lenovo bu konu da başarılı. Bu laptop, senin belirttiğin laptopun muadili ve daha ucuz:

Hocam bende Lenovo almak istiyorum ancak adaptör sorunu mevcut. Acer'e birtürlü ısınamadım.
 
Öyle deniyor. Ayrıca oyun oynarken şarjı bitiyormuş (şarja takılı olduğu halde). Ondan tercihim değildir. Acer'e biraz daha bakarım olmadı tercihimi ASUS tarafnından kullanırım.

Attiginiz ASUS diyorsanız çok kötü bakmayin bile hocam 10.nesil Intel islemci var zaten isinma sorunlu, HP victus bakabilirsiniz zaten 45FPS istiyorum diyorsunuz en sıkıntısizi o bir de Acer ama Acer istemiyorsunuz.
 
Öyle deniyor. Ayrıca oyun oynarken şarjı bitiyormuş (şarja takılı olduğu halde). Ondan tercihim değildir. Acer'e biraz daha bakarım olmadı tercihimi ASUS tarafnından kullanırım.

Hocam şarjı bitmiyor. Oyuna bağlı olmakla birlikte şarjı azalıyor sadece. Örnek vermek gerekirse bugün yine RDR girdim 1 saat falan oynadım 3 azaldı. Bazen daha fazla azalıyor anlamış değilim.
En son seçenek olarak HP Pavilion Laptop öneriyorum:
Onu alacağına bunu alır:

 

Yeni konular

Geri
Yukarı