13000 TL bütçede Sinerji Eien alınır mı?

Çok teşekkür ederim
Rica ederim, bir sorun olursa etiketleyebilirsin. QICK 6600 XT'nin stok olarak fanları biraz yavaş dönüyor. Soğutma performasını arttırmak için fan devrini arttırırsın. Gerçi fanlar yavaş dönsede soğutma performansı güzel. @Taptic bu kartı kullanıyor. Bir sorun olursa ona da sorabilirsin.

Rica ederim, bir sorun olursa etiketleyebilirsin. QICK 6600 XT'nin stok olarak fanları biraz yavaş dönüyor. Soğutma performasını arttırmak için fan devrini arttırırsın. Gerçi fanlar yavaş dönsede soğutma performansı güzel. @Taptic bu kartı kullanıyor. Bir sorun olursa ona da sorabilirsin.
Dediklerinin hepsini aldım. Monitör olarakta asus aldım. Son olarak klavye fare kulaklık önerin var mı? Max hepsine 1k verebilirim. Arkadaşım klavye mouse olarak bu ikisini önerdi.
@Emma Stone

@Marihuwana
Bu kulaklık indirimde 500TL civarına düşüyor, takip edebilirsin.
Dediklerinin hepsini aldım.
Hayırlı olsun.

@Emma Stone çok teşekkür ederim. Bunlarıda alacağım
Kulaklık ne zaman indirme girer sence. Bu arada kulaklıkta mikforon iyi mi? Dc ve oyunda konuşmada belki arada yayında kullanacağım

@Emma Stone çok teşekkür ederim tüm tavsiyen için. Son olarak ped için önerin var mı? Uzun klavye kaplayanda olur normal kısada olur. Kusura bakma unutmuşum ped için tavsiye almayı 😅
Tekrardan teşekkür ederim

2 adet;
13400TL. 6600 bulunan hazır sistem yerine çok daha iyi olur, 6600 XT var. Monitör olarakta @messinicocugu'nun attığı bakılabilir. Alternatif olarak;

Değiştirse de değiştirmese de değmez o fiyata o sistem aslında. Benzer fiyatlara 6600 XT'li bir sistem toplanabilirken hele.
Sıvı sogutucuya gerek var mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı