Aspire 3'e bakabilirsin.
En ucuz Acer Aspire 3 A315-59-521E NX.K6TEY.004 i5-1235U 8 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Aspire 3 A315-59-521E NX.K6TEY.004 i5-1235U 8 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele...
i5 1235U bu butcelerde mantikli bir secim. Ekran olarak pek bir beklentin olmasin, bu butcede iyi ekrani olan bir model yok, cogu 250 nit ve 45 NTSC.
Ekran olarak fazla beklentim yok ama en azından renkleri baş ağrıtıcı şekilde olmasa ve mat ekran olursa yeterli gibi. Alternatif önerileriniz varsa onlara da bakabilirim.
Sizin attığınız modelde IPS panel var değil mi? Özellikleri güzel duruyor, en mantıklı seçenek bu gibi.
Aspire 3 i5-1235U olan modelini aldım genel olarak hoşuma gitti, yenileme hızı dışında panelin çok da bir eksiği yok gibi.
İlk kurulumda fanlar biraz coştu ve CPU 80 derecelere çıkmıştı ama driverlar vs. yüklemeler bitince fanlar çalışmıyor bile sanırım idle'da. Alttaki aralıktan baktım fanlar dönmüyor gibiydi 38-40 CPU sıcaklığında, eğer fan stop varsa bu şekilde, çok iyi olmuş böyle.
SSD gerçekten hızlı, boot edince masaüstüne ulaşma süresi 5-6 saniye civarında gibi, 10 saniyenin altında olduğu kesin.
Öneriniz için teşekkürler, işimi görecektir diye düşünüyorum uzun vadede.
SSD'de 10 GB ayrılmış alan var driverlar için, ben W11 kurdum ve otomatik driverlar yüklendi zaten. Bu bölümü silmeli miyim sizce? Sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.