13000 TL Kurgu Odaklı Notebook Önerisi

Bütçe
13000

lawrence

Kilopat
Katılım
14 Eylül 2013
Mesajlar
127
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, ben bir süredir notebook bakıyorum ancak bir türlü uygun bir model bulamadım. Çok fazla oyun oynayan biri değilim. Nadiren Apex oynarım fakat onu da akıcı bir şekilde oynamak istiyorum. Bilgisayarı genelde kurgu yapmak için kullanılacağım. Ağırlıklı olarak 1080P'de çalışıyorum ama alacağım bilgisayarın 4K'da da beni üzmesini istemiyorum. İş için kullanacağımdan kronik sorunlu, ısınan modellerle uğraşmak istemiyorum. Tasarımın sade ve sağlam olması tercihimdir. Renkli oyuncu tasarımlarından hoşlanmıyorum. Ekran kalitesi ve renk doğruluğu nispeten iyi olursa ve MUX Switch de bulunursa harika olur. Fiyatının daha uygun olması sebebiyle M1 MacBook'lar ve masaüstü sistemler hala aklımı çeliyor ama taşınabilir bir cihaza ihtiyacım var ve bu fiyat seviyelerine çıkıyorsam arada bir de olsa oyun oynamak isterim. Kısacası kurgu performansı açısından M1'in altında kalmayan sorunsuza olabildiğince yakın bir notebook arıyorum. Bütçem maksimum 13 bin lira fakat ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur benim için. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
 
ASUS'un yeni nesil laptopları var bir göz atmanı tavsiye ederim dış kasası çok şık benim düşüncem, iyi forumlar.
 
Ne fake i hocam gerçek.
Başında m. var mobil için sanırım ilkte fake sandım :D
1630244324724.png
 
Pek yardımcı olacak bir yorum olmiyicak fakat, Oyuncu laptoplarının ışıkları kapatıla biliyor diye biliyorum.
Haklısınız ışıklar kapanabiliyor ancak Asus Rog Strix gibi modellerin tasarım hatları, kasasındaki kırmızı detaylar vs. benlik değiller.

Bu model sürekli karşıma çıkıyor ve burada da sürekli öneriliyor ancak aynı sıklıkta da önerilmediğini ve bu modele sahip insanların çeşitli problemler yaşadığını görüyorum. O yüzden tercih etmeyeceğim gibi duruyor.
 

Geri
Yukarı